Monday, March 21, 2016

Rawatan Terbaik Darah Tinggi Tanpa Ubat Hospital

Kebiasaannya,tekanan yang melebihi 180 tekanan sistolik (angka atas) atau melebihi 110 bagi tekanan diastolik (angka bawah) bermakna anda berada dalam keadaan risiko tinggi untuk diserang penyakit jantung,stroke dan penyakit lain yang berkaitan dengan jantung dan keadaan ini memerlukan anda untuk mendapatkan rawatan kecemasan.

Tekanan darah yang terlampau tinggi akan memberi simptom kepada pesakit seperti sakit kepala,sakit dada dan sesak nafas.Namun,kebanyakan pesakit tidak sedar akan simptom ini walaupun tekanan darah tinggi mereka sangat tinggi.

Walau bagaimanapun,tekanan darah yang terlalu tinggi boleh menyebabkan kerosakan pada arteri dan organ badan.  

Bacaan Darah Tinggi sehingga 200 dan kembali Cergas, Ceria Selepas Pengambilan VIVIX

Terkejut.. terkedu bila mak pengsan dan masuk ke hospital. Bila check darah tinggi mak naik sehingga bacaan 200. Ya ALLAH !! terduduk saya. Makkkkkk !!  .. Mak masih muda. Belum 50 tahun umurnya. Kenapa darah tinggi mak begitu tinggi. Mak stress dengan kami ke? Apa perlu saya buat?

Darah Tinggi Yang Kritikal Sehingga berlaku serangan jantung, pendarahan dalam kepala serta stroke. Alhamdulillah kembali sihat selepas pengambilan 3 botol vivixUntuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-   
Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/    
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852  

#blogvivix2016

0 comments:

Post a Comment