Tuesday, January 10, 2017

Cara Jimat Rawatan Buah Pinggang Tanpa Dialisis


Sekali buah pinggang rosak, ia akan terus merosak dan turut menyebabkan pelbagai komplikasi lain yang akan membuatkan tahap kesihatan menjadi lebih teruk. Jadi, tindakan awal dalam mengawal atau mengurangkan risiko komplikasi ini terjadi adalah sangat PENTING. 

Walaupun anda sekarang sedang mendapatkan rawatan untuk sakit buah pinggang tahap 4 dan sangat menjaga kesihatan, buah pinggang anda tetap berpotensi untuk gagal. Kegagalan buah pinggang terjadi apabila: 
  • 85 – 90% fungsi buah pinggang telah hilang
  • GFR dibawah 15 
  • Buah pinggang tidak dapat berfungsi dengan baik untuk membuatkan anda terus hidup
TIADA PENAWAR untuk buah pinggang yang telah rosak, tapi dengan rawatan yang betul anda masih berpeluang untuk terus hidup. Menghidap kerosakan buah pinggang bukanlah bermakna anda sudah dikenakan HUKUMAN MATI. Ada orang yang masih mampu hidup aktif walaupun mereka terpaksa menjalaninya dengan buah pinggang yang dah rosak.

Testimoni Vivix Membantu Pesakit Buah Pinggang



" 2 tahun sebelum ni akak kerap masuk hospital. Satu tahun hampir Rm12 ribu habis. Satu tahun tiga kali masuk hospital. Sejak makan vivix la akak rasa selesa sihat dan boleh buat kerja macam biasa"

"2 tahun lepas doktor suspek buah pinggang rosak. Lepas pada tu akak disarankan buat pembedahan untuk buat saluran tapi akak tak nak.
Terbaca kisah vivix ni, terus cuba dan sampai sekarang akak tak rasa sakit dan tak pi hospital lagi. 
Akak buat rawatan di hospital Colombia Taiping."

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Buah Pinggang

VIVIX – Vivix hanya berasaskan 4 bahan semulajadi ini sahaja tanpa sebarang campuran lain dan bahan-bahan ini mengandungi resveratrol dan antioksidan yang sangat powerful.
Didalam kajian makmal, ramuan Vivix ® telah menunjukkan ia memberi kesan kepada 4 mekanisma (punca) utama penuaan dan penyakit kronik pada tahap sellular:- 
  • Melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  • Memberi kesan positif kepada pengawalan genetik. 
  • Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria yang merupakan ‘kilang’ yang menjana tenaga bagi sel 
  • Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End products) yang boleh menyebabkan kerosakan sel dan mengganggu kesihatan sel
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. 
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment