Daftar Ahli Shaklee


1) Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli Pengedar Sah Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM69 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1027990 sebagai sponsor/upline 

2) Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM11 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM80 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch) 

Jadi, berapa yuran untuk daftar jadi ahli Shaklee Mei 2015 ?
Haa inilah waktu yang terbaik untuk anda rebut menjadi ahli Shaklee. Mulai bulan Mei 2015 ni Shaklee telah memperkenalkan program keahlian Shaklee melalui YES PROJEK atau PROGRAM YES SHAKLEE. Yuran keahlian Shaklee sepatutnya RM69 kan? tapi dengan projek YES SHAKLEE ni anda akan dapat keahlian Shaklee PERCUMA.. nak tahu macam mana? Rujuk artikel yang ada link merah tadi ya ;) 

3) Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase 

4) Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat pembelian 

5) Apa kelebihan menjadi ahli?
-Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
-Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
- Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim) 

Kalau tiba-tiba anda nak buat bisnes Shaklee kena bayar apa-apa ke? 
Jawapannya : Tiada ada apa perlu dibayar. Katakan tiba-tiba je orang tengok kita makan Shaklee makin cantik, makin slim, makin bertenaga, dan kawan-kawan pun mula nak cuba Shaklee lepas tengok kita makan dan berubah jadi makin sihat, anytime boleh start bisnes. Kami akan beri panduan dan bimbingan percuma 100% melalui online atau offline ikut keselesaan anda melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.  

6)Nak jadi ahli secara Percuma?
Cara luar biasa untuk menjadi ahli Shaklee ( Free membership) ialah dengan membuat belian produk yang bernilai lebih kurang RM700 dengan nilai 200uv maka anda akan layak mendapat keahlian percuma.

Ramai sangat customer kami yang beli Set Bersalin Shaklee Premium dan Set Mengandung Shaklee terus layak dapat jadi ahli Shaklee percuma seumur hidup. Sebenarnya cara nak jadi ahli Shaklee percuma adalah bila kita beli produk Shaklee berjumlah RM700 mengikut harga ahli, kita terus layak dapat free membership Shaklee.

Sebab RM700 harga ahli (lebih kurang RM900) harga retail Shaklee adalah lebih kurang 200 mata pembelian. Syarat nak dapat free membership Shaklee pula ialah minimum kita kena beli produk Shaklee berjumlah 200 point terus dapat jadi ahli Shaklee dengan percuma dan dapat rebate tunai RM35 lagi… sungguh best sangat kan :).

Ramai rupanya yang tak tahu cara jadi ahli Shaklee secara percuma. In fact ada ramai yang pernah beli produk Shakle sampai RM800 tapi the person yang jual tak cerita pun yang sebenarnya customer ni boleh dapat keahlian Shaklee percuma.

Antara produk lain yang anda boleh beli untuk mendapat keahlian percuma dengan cara mudah ialah dengan membeli:

❤ 2 botol vivix
❤ 3 kotak collagen powder

Pembelian ini akan melayakkan anda mendapat keahlian percuma (free membership). Dimana anda boleh berjimat dari membayar RM80 untuk yuran ahli dan juga jimat kerana terus boleh terus membeli barang dengan  mendapat harga ahli.

Selain daripada itu anda boleh membeli sebarang jenis produk mengikut pilihan dan kesesuaian masalah anda sehingga cukup RM700. Bagi yang sukar membuat pilihan, boleh hubungi saya dan beritahu apa masalah anda dan cadangan produk yang betul. 

Terlalu banyak nak beli dengan RM700? Anda tidak perlu takut kerana anda boleh beli untuk seisi keluarga dan automatik boleh jimat berbulan-bulan di samping automatik akan mendapat harga ahli dengan pembelian tersebut.
Berminat? Boleh call/sms : 013-4505852 kepada saya untuk membolehkan kami daftarkan dalam kumpulan kami

Soffiah Shariff
Shaklee Independent Distributor [ID No : 1027990]
013-4505852

0 comments:

Post a Comment