Daftar Ahli Shaklee

yuran pendaftaran ahli shaklee

Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee

  1. Boleh membeli produk shaklee pada harga ahli (penjimatan sehingga 25%)
  2. Peluang menjana pendapatan sambil mendapat kesihatan yang baik seisi keluarga 
  3. Boleh mengumpul point dan ianya akan ditukarkan kepada bonus tunai setiap bulan 
  4. Sebarang pesanan dari pelanggan anda boleh terus key in melalui sistem online & ianya akan dihantar terus ke alamat pelanggan 
  5. Shaklee menawarkan: 
  • CASH (bonus & incentive),
  • CAR (insentif kereta) & 
  • CONVENTION (percutian bertaraf antarabangsa lima bintang serta berpeluang mengerjakan umrah untuk muslim)
6. Bisnes yang sangat sesuai untuk mereka yang pemalu & sibuk bekerja serta mempunyai anak-anak kecil juga.       
7. Ala-ala dropship juga kerana anda tidak perlu menyimpan stok yang banyak. Saya sendiri boleh poskan untuk anda sekiranya mendapat pesanan.. :)

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli Pengedar Sah Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian sebanyak 200uv points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1027990 sebagai sponsor/upline 

Berapa Yuran keahlian Shaklee?

Yuran pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch) 

Kalau tiba-tiba anda nak buat bisnes Shaklee kena bayar apa-apa ke?

Jawapannya : Tiada ada apa perlu dibayar. Katakan tiba-tiba je orang tengok kita makan Shaklee makin cantik, makin slim, makin bertenaga, dan kawan-kawan pun mula nak cuba Shaklee lepas tengok kita makan dan berubah jadi makin sihat, anytime boleh start bisnes. Kami akan beri panduan dan bimbingan percuma 100% melalui online atau offline ikut keselesaan anda melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.  

Bagaimana cara nak jadi ahli secara Percuma?

Ramai rupanya yang tak tahu cara jadi ahli Shaklee secara percuma. In fact ada ramai yang pernah beli produk Shakle sampai RM800 tapi the person yang jual tak cerita pun yang sebenarnya customer ni boleh dapat keahlian Shaklee percuma.

Cara luar biasa untuk menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA ialah dengan membuat belian produk sebanyak 200uv yang bernilai lebih kurang RM700. Maka anda akan layak mendapat keahlian secara percuma, kos penghantaran juga percuma serta layak menerima bonus tunai rm35 lagi tau, memang best sangat kan.

Ramai sangat customer kami yang beli Set Bersalin Shaklee Premium dan Set Mengandung Shaklee terus layak dapat jadi ahli Shaklee percuma seumur hidup. .

Disini saya berikan pilihan-pilihan Produk untuk mendapatkan PERCUMA keahlian Shaklee. Pilihan-pilihan yang saya nyatakan di bawah adalah antara yang terlaris jualannya setiap bulan. Anda juga boleh hubungi saya terus untuk saya berikan cadangan Produk-Produk Shaklee pilihan anda.

SET CANTIK SHAKLEE

ESP 850g - 2
Vitamin C - 2
Vitamin E - 2

SET KURUS SHAKLEE

Herblax - 2
Lecithin - 2
Cinch Shake - 2
Omega - 2
Alfalfa S - 2

SET BF/IBU HAMIL/WANITA

Alfalfa - 1
ESP - 1
Vitalea - 1
Oste - 1
Bcomplex - 1
Vitamin C - 1
Omega - 1
Vitamin E - 1

SET ANTI AGING

Vivix - 2

SET DETOX SHAKLEE

Alfalfa L - 1
DTX Complex - 1
Peppermint Ginger - 1
Herblax - 1
Vivix - 1

Pembelian ini akan melayakkan anda mendapat keahlian percuma (free membership). Dimana anda boleh berjimat dari membayar RM75 untuk yuran ahli dan juga jimat kerana terus boleh terus membeli barang dengan  mendapat harga ahli.

Selain daripada itu anda boleh membeli sebarang jenis produk mengikut pilihan dan kesesuaian masalah anda sehingga cukup RM700. Bagi yang sukar membuat pilihan, boleh hubungi saya dan beritahu apa masalah anda dan cadangan produk yang betul. 

Hubungi kami SEGERA melalui SMS/Whatsapp/Call di talian 013-4505852 untuk mendaftar.

yuran keahlian shaklee
Soffiah Shariff
Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 1027990]
013-4505852

0 comments:

Post a Comment