KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan,Sentiasa Mesra Alam

PELUANG BERSAMA SHAKLEE

Kehidupan yang lebih sihat kepada setiap insan dan kehidupan yang lebih baik kepada sesiapa jua.

SET KURUS TERHEBAT

Kurus, sihat dan cantik bersama shaklee.

SET KULIT CANTIK HALUS DAN GEBU

Sebaik-baik kecantikan dan seelok-elok keindahan ialah akhlak yang mulia.

SET BERSALIN IDAMAN IBU-IBU

Hubungi saya segera dan dapatkan set hebat ini dengan harga yang istimewa

Friday, April 12, 2019

Derita Alergic Kulit Selama 3 Tahun Akhirnya Temui Penawar.




Pengalaman customer saya ni memang agak pelik. Tapi syukur dia dapat bersabar dan alhamdulillah sudah menampakkan hasil yang positif setelah bertahun menderita sakit kulit. Perubatan moden, perubatan islam, kaedah homeopati semuanya telah dicuba tetapi tak menampakkan hasil.

Pada mulanya saya syorkan dia ambil set alergic sebab beliau kekurangan bajet.Tapi setiap kali beliau makan healing crisis yang teruk akan keluar. So dia terpaksa berhenti makan. Hinggalah saya cadangkan untuk ambil vivix. Akhirnya dia bersetuju untuk cuba vivix. 

Setelah 3 minggu pengambilan vivix kesihatan kulit beliau makin baik.Dia tak berpantang sangat bab makan macam dulu,tapi keadaan kulit dia sudah tak keluar air-air bisa dan gatal-gatal.

Ni respon beliau dalam FB nya...

"Alhamdulilah..
Setelah dari 7/2017 hingga 3/2019 tak baik2..bayangkan gatal2 mcm tu naik merata badan..
Akhirnya Allah bagi kesembuhan melalui ikhtiar vivix..Akak pakai juga krim sapu econazine sama..tak la hilang 100% y lain2..tapi lega dah 90% beransur baik..
Akak tak pandai nak cerita pasai vivix ni..tapi boleh roger kak Soffiah Shariff
Beliau la y promote vivix kat Akak 😊
Tq to tok Mudd Nadzri sebab sponser vivix ye..😜🤭
Akak rasa kena continue 1 botol lagi."



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Dengan setiap pembelian melaluli saya anda layak untuk mendapatkan konsultansi secara percuma:
 
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  
 
Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 


Tuesday, March 5, 2019

Pengedar Aktif Shaklee Kawasan Bedong , Kedah

stokis shaklee bedong kedah

Kak Soffi merupakan Pengedar Sah Shaklee Bedong yang berdaftar sejak tahun 2011. Kak Soffi menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery ( COD ) di seluruh kawasan Bedong . Kak Soffi boleh menghantar vitamin Shaklee terus ke rumah anda! Area Semeling, area Merbok, semua cover. Bagitau saja.

Bukan tu saja yang duduk sekitar Sungai Petani, Sungai Lalang dan Gurun pun Kak Soffi pi COD tau.
 
COD Shaklee di Gurun
COD kat Kilang Lee Latex. Belakang sana nampak Gunung Jerai, cantik sungguh.
Kalau hampa orang Bedong nak cari apa apa produk/ vitamin shaklee boleh ja terus call / whatsapp Kak Soffi noo. Kak Soffi berdesup jer sampai kat depan pintu rumah hampa nanti :).
Kak Soffi akan memberikan konsultasi yang terbaik untuk hampa, sekiranya hampa mendapatkan produk Shaklee dari Kak Soffi.

Stok Shaklee adalah READY STOCK.

Kalau nak vitamin apa-apa call je. Kita adjust nak hantar dekat mana. insyaAllah Kak Soffi  akan aturkan agar vitamin yang anda nak akan dapat dalam masa paling cepat.

Senarai Vitamin Shaklee Pengedar Shaklee Bedong

  • Alfalfa (kecil) 330 tablet
  • Alfalfa (besar) 700 tablet
  • B – Complex 120 tablet
  • Carotomax 30 tablet
  • GLA Complex 60 tablet
  • Herb Lax 120 tablet
  • Garlic Complex 60 tablet
  • Energizing Soy Protein (ESP) 850g
  • Meal Shakes 544g
  • Lecithin 180 tablet
  • Performance Drink 539g
  • Collagen Powder 15 sachet
  • Nutriferon 30 sachet
  • Ostematrix 120 tablet
  • Omega Guard 90 tablet
  • Peppermint-Ginger 90 tablet
  • Vita E Complex 120 kapsul
  • Vivix 150ml
  • Vitalea Iron Formula 120 tablet
  • Vitalaea for chlidren
  • CoQ Health Shaklee 30 tablet
  • Vita C Sustained Released 500mg 180 tablet
  • Chewable Vita-C 100mg 60 tablet
  • DTX Complex 90 tablet
  • Zink
 
Hubungi Kak Soffi Pengedar Shaklee Anda di Bedong :

Soffiah Mohd Shariff
Tel/SMS: 013-4505852
Untuk Whatapps boleh terus klik link ni: www.wassap.my/60134505852
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
FB: Soffiah Shariff
Lokasi : Ambangan Heights, Sungai Petani


Sunday, January 13, 2019

8 TANDA ANDA MENGALAMI BATU KARANG BUAH PINGGANG

 ubat batu karang terbaik

8 Tanda Anda Mengalami Batu Karang Buah Pinggang

  1. Sakit pada bahagian belakang badan dan sisi di bawah tulang rusuk. Bagaimanapun bukan semua kes mempunyai gejala, kecuali jika batu karang berkenaan besar sehingga menyekat saluran tertentu dan menyebabkan jangkitan. Apabila batu karang ini berpindah dari buah pinggang ke pundi kencing melalui tiub yang dipanggil ureter, pesakit mengalami rasa sakit pada abdomen bawah. Kesakitan ini terhenti apabila batu karang berhenti bergerak.
  2. Air kencing berdarah
  3. Air kencing keruh dan berbau busuk
  4. Mual dan muntah
  5. Sentiasa terasa hendak kencing
  6. Demam dan menggigil ( jika ada jangkitan)
  7. Ada butiran halus di dalam air kencing
  8. Ada kesan darah di dalam air kencing berasa sakit atau panas ketika kencing
"Tahukah anda Bagaimana Berlakunya Batu Karang? Klik Untuk Ketahui Punca Berlakunya Batu Karang Ginjal"

Vivix Sangat Berkesan Membantu Penyakit Batu Karang.


 ubat batu karang terbaik

 ubat batu karang terbaik

Vivix adalah minuman yang kaya polifenol. Ia dikenali sebagai super-antioksidan dan di dalam kajian makmal, Vivix terbukti memberi impak kepada:

  • melindungi dan memperbaiki sellular DNA
  • menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular
  • menggalakkan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga sel
  • melambatkan pembentukan protein AGE
Kita tahu, batu karang adalah mendapan garam yang berbentuk kristal akibat daripada mineral yang tidak diserap sempurna oleh badan.

Jadi, Vivix bertindak dengan cara:

1.Sebagai anti-oksidan iaitu mencegah oksidasi garam dalam buah pinggang. 

2. Bahan antioksidan ini juga sangat efektif dalam mencegah urolithiasis (proses pembentukan batu dalam salur kencing).

3. Kita tahu, pesakit batu karang disarankan mengurangkan pengambilan makanan berunsur haiwan seperti daging, sebaliknya mengambil banyak buah-buahan dan sayur-sayuran. 

Sayur-sayuran terutamanya akan meningkatkan kealkalian badan, lalu mengurangkan lebihan asid terutama asid urik yang boleh menyebabkan batu karang. 

4. Pengambilan antioksidan yang tinggi dapat mengurangkan kepekatan kalsium oksalat dalam air kencing.

5. Anti-inflamasi serta mengurangkan level lipid (lemak) dalam darah (seperti kolesterol dan trigliserida serta

6. Memperbaiki pengawalan glukosa darah dan sensitiviti insulin, dengan itu mengurangkan risiko penyakit metabolik berkaitan dengan obesiti, termasuklah batu karang.

Vivix memang sangat banyak manfaatnya kepada kesihatan kita.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Dengan setiap pembelian melaluli saya anda layak untuk mendapatkan konsultansi secara percuma:
 
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  

 
Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.