Sunday, October 29, 2017

Shaklee Youth Skincare Antiaging Bebas Paraben Dan Semulajadi

Shaklee Youth Skincare Bebas Paraben & Semulajadi

Pada 11 Ogos 2017, Shaklee Corporation baru saja melancarkan Produk Skin Care terbaru YOUTH By Shaklee. Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri.

Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Rangkaian YOUTH menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE.

Rangkaian penjagaan kulit muka Shaklee Youth ini telah melalui kajian selama 8 tahun bagi memastikan kualiti yang terbaik dan keberkesananya kepada pengguna.
Dan sudah pastinya Shaklee Youth juga dijamin bebas daripada 2500 bahan kimia. Antaranya seperti berikut:
Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Khabarnya isteri Roger Barnett sendiri menguji produk ini, bila isteri CEO dah berpuas hati, dan selepas beberapa kali versioning, barulah Roger Barnett pun bersetuju dengan keluaran yang dikeluarkan ini.

Anggur Muscadine Sebagai Bahan Utama

Kalau Vivix Shaklee menggunakan bahan utamanya daripada anggur muscadine, Shaklee Youth juga menggunakan bahan yang sama. Vivix Shaklee berupaya memperbaiki sel.

Shaklee Youth pula menggunakan anggur muscadine, membolehkannya terus serap dengan segera, menjadikan kulit kita tegang menari-nari riang. Tak hairanlah kalai kita tengok hasil kajian klinikal yang dibuat, 100% pengguna menyatakan hasil yang sangat baik. Kajian klinikal ke atas penggunaan Shaklee Youth membuktikan 100% mendapat hasil yang sangat menakjubkan

Selain itu, Shaklee Youth juga telah diuji oleh pakar Ophthalmologist membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

4 Langkah Asas Shaklee Youth

Regimen penjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas: 

1. Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Youth Cleanser 

2. Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER

Youth Toner

3. Memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM


youth activating serum

4. Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM untuk waktu malam.

youth age defense moisturiser
youth night cream

5. Penjagaan tambahan: Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C dan E

youth anti aging c & e

6. Bedak asas: Bedak asas atau foundation terbaru dari Shaklee dapat membantu menyempurnakan rupa dan kegebuan kulit. Ia memperbetulkan, menghidrat, menyuburkan dan melindungi kulit. BB CREAM turut mengandungi pelindung matahari yang diperolehi secara semulajadi dengan SPF 30 UVA / UVB.

youth activating bb cream

Shaklee Youth Bakal Di Pasaran Malaysia

Di Malaysia Shaklee Youth belum masuk pasaran, tapi kemungkinan besar ia akan mula ada dipasaran tahun depan (antara Februari hingga Mei 2018).

Bagi yang berminat untuk mendapatkan maklumat tentang YOUTH di Malaysia, anda boleh menghubungi saya untuk mengetahui maklumat terkini tentang YOUTH. Pastikan anda adalah orang terawal mendapat maklumat tentang skincare hebat ini.

Hubungi saya melalui :

SMS/whatapps: 013-4505852 (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com 
 

Facebook:Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/   

0 comments:

Post a Comment