Monday, October 16, 2017

Sopak Semakin Pudar Dalam Masa 4 Bulan

4 Bulan Amalkan Vivix, kulit semakin lebih baik

Anaknya menghidap sopak. Besar dan merebak juga, baru didiagnos umur baru di sekolah rendah.

Tengok gambar ni, BIG DIFFERENT kan? Siapa kata tak boleh? BOLEH! Kuncinya adalah SABAR. Kata ibunya, masa minum botol pertama macam perlahan. Tapi beliau percaya dan sabar.

Masuk botol kedua, dan sekarang botol ketiga. Nampak tak semakin laju pembaikan sel kulitnya? Alhamdulillah. Memangla nak kata ni masih budak kan, tapi ya kuncinya sabar.

Pada orang dewasa mungkin bukan 3 botol mungkin akan lebih, tapi worth it. Vivix bukan sahaja untuk bantuk ikhtiar sopak, tapi juga bertindak sebagai protection daripada penyakit kronik lain.

ubat hilangkan kulit sopak

Lagi Testimoni Sopak

cara hilangkan sopak

Sopak atau Vitiligo adalah salah satu penyakit SLE. SLE digelar juga penyakit 1000 wajah. Pesakit SLE bagi masalah kulit antaranya adalah sopak (vitiligo), ekzema (mild) dan psoriasis. Sebab inilah sukar untuk merawat penyakit sopak ini.

Penyakit sopak dipercayai membentuk protein yang dipanggil cytokins. Protein inilah yang merosakkan sel melanosit yang membentu melanin. Bagaimanapun ada juga teori lain yang mengatakan melanosit ini sendiri yang merosakkan dirinya.

Kaedah rawatan deangan menggunakan nutrisi Shaklee adalah untuk:

  • Meningkatkan sistem imun – ini disebabkan pesakit SLE mengalami masalah autoimmune dimana sistem imun mereka menyerang badan mereka sendiri.
  • Memperbaiki sel – ini disebabkan sel kulit pesakit perlu dibaik pulih supaya kulit asal dan sebenar dapat menggantikan kulit putih (pigmentasi). Secara mudah faham, bila mana sel sihat, luaran pun kelihatan cantik.

Antara produk sesuai untuk masalah sopak adalah:

1. Vivix

Penyakit sopak menyebabkan tubuh pesakit menghasilkan protein cytokines yang boleh merosakkan sel-sel melanosit. Vivix bertindak dengan cara menghalang pembentukan protein AGE di dalam tubuh. Protein AGE yang terbentuk boleh menyekat dan menghalang sel berfungsi secara normal.

Vivix juga kaya dengan resveratrol dan polifenol yang bertindak sebagai antioksidan untuk menghalang dan merawat kerosakan kulit yang berlaku.

Selain itu, Vivix mengandungi polifenol penting. Kajian menunjukkan polifenol bertindak sebagai antioksidan untuk menghalang dan merawat kerosakan kulit disebabkan oleh pendedahan kepada cahaya matahari. Bukan itu sahaja, kerosakan kulit turut berkait rapat dengan radikal bebas yang bertindak memusnahkan sel kulit. Polifenol menunjukkan sangat baik untuk melindungi kulit dan tubuh daripada radikal bebas.

2. Energizing Soy Protein (ESP)

ESP pula merupakan protein yang penting penting untuk pesakit sopak. Ia memperbaiki dan merawat sel sel yang rosak. Pengambilan protein yang mencukupi membantu badan kita untuk menghasilkan sel yang lebih sihat.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Set Sopak ini, anda boleh klik link di bawah dan terus order. 

Selamat Membeli belah bersama Shaklee!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  
Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment