KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan,Sentiasa Mesra Alam

PELUANG BERSAMA SHAKLEE

Kehidupan yang lebih sihat kepada setiap insan dan kehidupan yang lebih baik kepada sesiapa jua.

SET KURUS TERHEBAT

Kurus, sihat dan cantik bersama shaklee.

SET KULIT CANTIK HALUS DAN GEBU

Sebaik-baik kecantikan dan seelok-elok keindahan ialah akhlak yang mulia.

SET BERSALIN IDAMAN IBU-IBU

Hubungi saya segera dan dapatkan set hebat ini dengan harga yang istimewa

Friday, April 12, 2019

Derita Alergic Kulit Selama 3 Tahun Akhirnya Temui Penawar.




Pengalaman customer saya ni memang agak pelik. Tapi syukur dia dapat bersabar dan alhamdulillah sudah menampakkan hasil yang positif setelah bertahun menderita sakit kulit. Perubatan moden, perubatan islam, kaedah homeopati semuanya telah dicuba tetapi tak menampakkan hasil.

Pada mulanya saya syorkan dia ambil set alergic sebab beliau kekurangan bajet.Tapi setiap kali beliau makan healing crisis yang teruk akan keluar. So dia terpaksa berhenti makan. Hinggalah saya cadangkan untuk ambil vivix. Akhirnya dia bersetuju untuk cuba vivix. 

Setelah 3 minggu pengambilan vivix kesihatan kulit beliau makin baik.Dia tak berpantang sangat bab makan macam dulu,tapi keadaan kulit dia sudah tak keluar air-air bisa dan gatal-gatal.

Ni respon beliau dalam FB nya...

"Alhamdulilah..
Setelah dari 7/2017 hingga 3/2019 tak baik2..bayangkan gatal2 mcm tu naik merata badan..
Akhirnya Allah bagi kesembuhan melalui ikhtiar vivix..Akak pakai juga krim sapu econazine sama..tak la hilang 100% y lain2..tapi lega dah 90% beransur baik..
Akak tak pandai nak cerita pasai vivix ni..tapi boleh roger kak Soffiah Shariff
Beliau la y promote vivix kat Akak 😊
Tq to tok Mudd Nadzri sebab sponser vivix ye..😜🤭
Akak rasa kena continue 1 botol lagi."



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Dengan setiap pembelian melaluli saya anda layak untuk mendapatkan konsultansi secara percuma:
 
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  
 
Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.