Wednesday, October 25, 2017

Kanser Usus Kanser Utama Yang Menyerang Kaum Lelaki

ubat rawat kanser usus tahap 4
Kanser usus atau turut dikenali sebagai kanser kolorektal merupakan jenis kanser yang sering menyerang kaum lelaki,

Manakala bagi kaum wanita pula, serangan kanser usus menduduki tangga ke-3 tertinggi selepas kanser payudara dan diikuti oleh kanser serviks.

Namun, ianya agak membimbangkan kerana risiko serangan kanser usus yang semakin meningkat kepada semua golongan ini apabila umur mereka melebihi 50 tahun.

Namun, sekiranya kanser usus dirawat pada peringkat awal, ianya boleh meningkatkan kadar kemandirian hidup selama 5 tahun kepada 90% untuk tahap pertama.

Malah, berita baiknya, kanser usus adalah kanser yang mempunyai peluang untuk pulih walaupun berada pada tahap ke-4 sekiranya pesakit menjalani rawatan yang disarankan.

Bagaimana Mencegah/Membantu Mengatasi Kanser Kolon???

Berita baiknya selain rawatan hospital kini pesakit kanser usus juga mempunyai peluang untuk pulih dengan pengambilan Resveratrol yang terdapat dalam Vivix.

Dalam ujian klinikal daripada Jepun, Resveratrol membantu mengurangkan risiko penyakit kanser kolon. Menurut American Cancer Institute, Resveratrol adalah antioksidan yang sangat berkuasa yang mampu mengurangkan pengaktifan NF kappa B, iaitu sejenis protein yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh. Kajian dilakukan ke atas sel kanser kolon dengan melihat perbezaan kadar percambahan sel tersebut tanpa Resveratrol & dengan Resveratrol selama 72 jam.
~Klik gambar di atas untuk membaca keseluruhan jurnal~

Lihat gambarajah ::

RES (Ada RESVERATROL) ; Control (Tiada RESVERATROL)

Gambarajah A :: Kajian dilakukan untuk melihat kadar pembiakan sel kanser tersebut apabila diletakkan Resveratrol (pelbagai kepekatan – 25, 50, 75, 100, 150) & tidak diletakkan Resveratrol (0). Hasil kajian menunjukkan bahawa kedua-dua sel kanser menunjukkan pembiakan sel kanser direncatkan oleh Resveratrol dan kadar pembiakannya menurun pada kepekatan yang semakin tinggi.


Gambarajah B :: Fotomikrograf menunjukkan penghasilan koloni kedua – dua sel kanser apabila diberi Resveratrol & tidak diberi Resveratrol. Hasil kajian jelas bahawa sel kanser yang diberi Resveratrol kurang (hampir kepada tidak) menunjukkan percambahan sel kanser.


Gambarajah C :: Graf mewakili kiraan koloni sel kanser apabila diberi Resveratrol & tidak diberi Resveratrol. Semakin pekat Resveratrol, semakin kurang koloni sel kanser tersebut. Kajian juga mendapati bahawa 75-150 uM Resveratrol menyebabkan apoptosis (kematian sel yang terprogram) berlaku terhadap sel-sel kanser tersebut.


Ini baru Resveratrol. TETAPI, Vivix mengandungi kedua-dua bahan anti-tumor iaitu RESVERATROL & POLIFENOL, menjadikan ia 10x ganda lebih efektif daripada Resveratrol sahaja!!

Testimoni Vivix Membantu Pesakit Kanser Usus Mendapat Kesihatan Yang Lebih Baik


ubat rawat kanser usus
ubat rawat kanser usus
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment