Thursday, December 7, 2017

Cara Paling Berkesan Atasi Batuk Kronik Berpanjangan Sampai Terkucil-KucilBatuk ialah sejenis mekanisme pertahanan fisiologi yang penting. Ini merupakan cara semula jadi tubuh untuk melindungi sistem pernafasan dengan mengeluarkan bahan rengsa atau rembesan daripada saluran udara.Kebanyakkan batuk adalah biasa namun ianya mungkin boleh menjadi sesuai yang serius sekiranya batuk teruk tak berhenti-henti dan berpanjangan

Kenapa Batuk Teruk Tak Berhenti-Henti?

sebab sebab batuk teruk adalah :-

 • Penyakit yang berkaitan dengan virus seperti selesema, influenza
 • Jangkitan pada salur pernafasan (bronchitis, sinusitis) atau paru-paru (pneumonia, tuberculosis)
 • Alahan
 • Asma
 • Merokok
 • Penyakit paru-paru seperti chronic obstructive pulmonary disease (COPD)
 • Terdedah kepada habuk, asap dan bahan kimia di tempat kerja
 • Asid dari perut naik semula ke esofagus, yang dipanggil gastroesophageal reflux disease (GERD)
 • Rembesan cecair ke dalam tekak (postnatal drip syndrome)
 • Tekanan
 • Ubat yang dipanggil ACE inhibitors (Penghalang Enzim Penukar Angiotensin) yang digunakan untuk mengawal tekanan darah tinggi.

Batuk teruk Tak BerHenti-Henti Akibat Tibi. Paru Paru kena Tebuk 3 Tahun Lepas Tetapi Masih Batuk teruk

10 November 2017, kawan saya mendapat whatsapp dari Encik Firdaus yang sangat risaukan isterinya. Menurut Encik Firdaus, isterinya telah mengidapi tibi dan telah membuat rawatan sehinggga paru paru nya telah ditebuk 3 tahun lepas. Namun Batuk isterinya masih tidak baik malah makin sakitKawan saya telah mencadangkan VIVIX sebagai makanan tambahan untuk isteri Encik Firdaus. Pada 25 November 2017, En Firdaus telah memberi feedback yang isterinya makin sihat. Sudah tidak batuk seperti dulu. Alhamdulillah

Lagi Testimoni Pesakit TIBI


 
Jangan bairkan orang kesayangan menderita batuk kering, tibi yang boleh membawa maut jika tidak dirawat dan diberi cukup nutrisi. VIVIX adalah VITAMIN untuk membantu kuatkan badan supaya dapat melawan kuman kuman tibi atau kuman penyebab batuk kering. Jika sedang mendapatkan rawatan doktor sila teruskan.

Bagaimana Vivix Membantu Masalah Batuk Kering?


 1. RESVERATROL yang terkandung di dalam Vivix mampu membantu mengurangkan inflamansi atau keradangan dan membersihkan saluran pernafasan.
 2. RESVERATROL telah terbukti berkesan membantu mengurangkan pertumbuhan sel tumor paru-paru.
 3. 4 bahan utama Vivix iaitu Anggur Muscadine, Knotweed (Polygonum Cuspidatum), Eldeberry Eropah & Purple Carrot mengadungi antioksida yang tinggi dan anti-viral membantu meningkatkan sistem imunisasi tubuh.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda akan mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Dengan setiap pembelian anda layak mendapatkan konsultansi secara percuma:
 
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement 
 
Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment