Tuesday, December 12, 2017

Sakit Urat Saraf Pulih Selepas Seminggu Amalkan Supplemen Semulajadi

cara hilangkan sakit urat saraf kaki

Testimoni Vivix Untuk Sakit Urat Saraf 

Ayah Ain mempunyai masalah sakit urat saraf kaki menyebabkan ayahnya tidak dapat berjalan. Dah on treatment dan ada sedikit perubahan. Ayah Ain dah cuba macam-macam produk untuk bantu dalam proses rehabilitasi tapi masih begitu. Dan 2 minggu lepas, Ain setuju untuk order sebotol Vivix untuk percubaan.

Alhamdulillah feedback dari Ain tentang tahap kesihatan ayah ada perubahan. Dan Ain sangat seronok bila lihat perubahan ayahnya itu. 

cara pulihkan sakit saraf kaki paling berkesan 
"Ayah alhamdulillah seminggu jer amalkn vivix tuh kaki dia dah  tak kebas dan mlm2 pun tak cramp..kalau dulu nak berdiri lama pon tak bolhe kak. Tapi sekarang boleh berdiri lama nak pergi masjid nak solat jemaah pon ayah kata kaki dia boleh tahan brdiri lama.." -Ain-

Alhamdulillah. Syukur pada Allah.


ubat sembuhkan sakit saraf kaki dengan cepat

Walaupun harga vivix agak mahal namun ianya sangat berbaloi bila dibandingkan dengan kualitinya dan faedah kesihatan yang diperolehi kepada pengguna.

Dah cosume macam-macam produk tapi takda sebarang kesan, dah berapa banyak wang yang dihabiskan? Malah mungkin lebih mahal lagi kos yang telah dibazirkan berbanding vivix sebelum ini tanpa anda sedari macam dalam testimoni kat bawah ni.
 
petua hilangkan sakit saraf kaki

Tak perlu bazirkan wang, masa dan menahan derita kesakitan berpanjangan Insyaallah kebaikan resveratrol dan polifenol yang terdapat dalam vivix dapat membantu atasi masalah kesihatan anda.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda akan mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Dengan setiap pembelian anda layak mendapatkan konsultansi secara percuma:

 
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement 
 
Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment