Thursday, March 15, 2018

Suplemen Untuk Para Atlet Tingkat Pretasi Dan Bebas Ujian Doping



Mungkin semua tau kan kalau atlet ni especially yang hebat-hebat mesti kena jalani doping test. Doping test ni diorang test pada darah & urin berkenaan unttk check penggunaan dadah/bahan terlarang semasa pertandingan.

Kalau anda masih ingat Dato Lee Chong Wei pun pernah fail doping test ni dalam 3-4 tahu lepas.

Kenapa atlit2 ni nak ambil drug?

Ada banyak sebabnya. Selain dari mereka ada sakit (yup, ramai yg positive doping daripada pengambilan ubatan) atau memang ketagih ialah mereka nak tingkatkan prestasi masing-masing.

Ada drug yang diambik untuk kuatkan otot, turunkan berat, hilangkan debaran, kurangkan sakit (atlit mmg biasa cedera kan) dan sebagainya. Dan doping test ni dibuat bila-bila jer, anytime siang atau malam boleh jer dipanggil utk buat doping test. 

Kat sinilah kesian atlet-atlet yang tak join SHAKLEE PURE PERFORMANCE TEAM. Mereka taktau tentang Shaklee, dengan Shaklee semua atlit tak perlu ambil dadah dan sudah pasti boleh lepas ujian doping punya. Pata atlit ni kadang terpaksa amik drug untuk cover kecederaan. 

Tapi kan atlet Shaklee... senyum je. Confirm lepas doping test coz Shaklee takde bahan2 terlarang... semua bahan dari alam semulajadi. So tak hairanlah kenapa ramai pemegang pingat emas olimpik memilih Shaklee sebagai suplemen utama dalam meningkatkan pretasi mereka.

Testimoni Atlet Malaysia Pengamal Suplemen Shaklee





Hubungi saya sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee. Dengan setiap pembelian produk anda layak untuk mendapat konsultasi secara percuma:

SMS/whatapps: 013-4505852
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement     

0 comments:

Post a Comment