Wednesday, December 21, 2016

8 Panduan Memilih Kolagen Yang Baik Elak Risiko Penyakit Kronik

Bagaimana Memilih  Produk Kolagen Yang Baik

Terdapat 8 ciri yang anda boleh jadikan panduan sebelum memilih mana-mana produk kolagen di pasaran. Anda boleh baca ciri-ciri ini pada laman web collagencomplete yang ditulis oleh Dr France Carpentier yang memiliki 40 tahun pengalaman sebagai doktor perubatan.

Ciri Kolagen Terbaik #1

Kolagen dalam bentuk makanan/minuman adalah lebih baik berbanding kolagen yang disuntik. Ini adalah untuk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.

Ciri Kolagen Terbaik #2

Saiz molekul kolagen hendaklah sekurang-kurangnya 1000 doltan dan ke bawah. Ml-crofine size membantu penyerapan yang lebih baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel dan memberi kesan yang lebih cepat.

Ciri Kolagen Terbaik #3

Kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.

Ciri Kolagen Terbaik #4

Kolagen yang mempunyai antioksidan tinggi untuk melambatkan proses penuaan.

Ciri Kolagen Terbaik #5

Kolagen yang mempunyai elemen Vitamin B untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri.

Ciri Kolagen Terbaik #6

Kolagen penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamina untuk kesihatan sendi.

Ciri Kolagen Terbaik #7

Kolagen yang mempunyai bahan yang merangsang pembentukan Asid Hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.

Ciri Kolagen Terbaik #8

Kolagen yang selamat dan tidak bertoksin.

Banyak betul ciri-ciri, adakah di pasaran? Jika ada, kolagen yang mana? Jangan risau, kami ada penyelesaian untuk anda.

Keistimewaan Shaklee Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder merupakan produk kolagen terbaik dan pilihan terbaik untuk anda tampil jelita dan sihat. Ciri-cirinya menepati 8 ciri kolagen terbaik di atas, antaranya: 
  • Setiap satu sachet mengandungi 4000mg proprietri RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen diekstrak daripada sisik ikan merah.
  • Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee iaitu kira-kira 1000 dalton* dapat diserap dengan mudah dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen dalam tubuh.
  • Tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji benih camelia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan ekstrak kerangan, Lactobaciliu acidophilus, Vitamin-C dan B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda . Setiap hidangan dipek di dalam satu sachet, memudahkan anda mengunakan nya secara segera pada bila-bila masa.
  • Keberkesanan. Shaklee Collagen Powder terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Statistik menunjukkan 71% orang yang mengambil Shaklee Collagen Powder merasai tekstur kulit bertambah baik selepas menggunakannya selama 8 mingu berturut-turut.
Kesimpulannya, pilihlah Shaklee Collagen Powder sebagai pilihan kolagen anda hari ini!

Berminat untuk mendapatkan Kolagen Powder Shaklee? Anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6     
Dengan setiap pembelian produk Shaklee melalui saya anda layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-

SMS/whatapps: 013-4505852 (Soffiah) 
Shaklee ID: 1027990 
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com      
Facebook: Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/    

0 comments:

Post a Comment