Tuesday, August 8, 2017

Cara Elak Buah Pinggang Kecut Dari Dialisis


Saya mendapat whatapps dari seorang lelaki pada 25/5/2017 lebih kurang jam 11.00 malam. Masa tu baru balik dari solat terawih dalam bulan Ramadhan. Kata lelaki ni, mak dia ada masalah buah pinggang kecut dan doktor plan untuk buat dialisis sekiranya bacaan kreatinin mak dia naik hingga 700. Dia berminat nak cuba vivix untuk sembuhkan penyakit buah pinggang mak dia.

Esoknya dia beli 2 botol vivix untuk maknya. Saya call mak dia citer cara makan semua dan pantang larang yang perlu makcik ni ikut. 2 minggu lepas tu saya call bercakap dengan makcik ni nak tahu keadaan nya macam mana. Alhamdulillah kata makcik ni kaki dia yang bengkak sebab gout dah surut, dah tak sakit, jalan pun tak perlu dah nak pakai tongkat.

Saya minta anak lelaki makcik ni informkan saya setiap kali mak dia ada check up. Alhamdulillah bila anak dia whatapps kat saya dan tunjuk result mak dia saya tumpang gembira sebab ada perkembangan yang positif setiap kali follow up.



Bacaan sebelum makan vivix 12/5 dan  25/5 fungsi buah pinggang semakin merosot dari 326 - 443. Bacaan kreatinin makin tinggi.

Setelah minum vivix:

12/6 Bacaan kreatinin sudah mula berkurang dari 443 - 387


14/7 Bacaan kreatinin makin menurun dari 387-320

Follow up seterusnya pada bulan september nanti.  Semoga kesihatan makcik ni akan bertambah baik, insyaAllah.



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  



Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment