Sunday, August 20, 2017

Cara Hilangkan Kesakitan Akibat Gout Dengan Berkesan

Rawatan Mujarab penyakit Gout Kronik Cara Semulajadi

Sakit gout secara umum disebabkan oleh asid urik yang berlebihan di dalam badan. Untuk pengidap sakit gout, asid urik yang telah berlebihan ini tidak dibuang dan berkumpul dalam sendi

Biasanya mendapan berlaku pada sendi ibu jari kaki, tetapi ia juga boleh berkumpul di sendi - sendi lain seperti belakang kaki, buku lali, lutut, pergelangan tangan, siku dan jari.

Selain dari ubat-ubatan, untuk mengurangkan asid urik di dalam badan serta asyik bergantung dengan ubat tahan sakit, saya cadangkan anda untuk mencuba amalkan pemakanan vivix. Vivix adalah penawar gout dari sumber alami lagi natural. Ianya sangat membantu dan highly recommended. Jom kita tengok respon positif pengidap gout yang telah mengamalkan vivix ini

Bagaimana Vivix membantu pesakit gout?

Dalam kajian yang dimuatkan dalam Clinical Rheumatology, 2014 Nov, 26, saintis mengkali keberkesanan resveratrol (salah 1 komponen Vivix) dalam merawat gout. Tikus yang disuntik dengan bahan untuk meningkatkan asid urik dalam darahnya. Ternyata resveratrol boleh mencegah keradangan dan bengkak sendi dan turut mengurangkan penghasilan asid urik daripada bahan yang disuntik tadi.

Rawatan Mujarab penyakit Gout Kronik Cara Semulajadi

Jom saya belanja testimoni vivix untuk gout.

Rawatan Mujarab penyakit Gout Kronik Cara SemulajadiRawatan Mujarab penyakit Gout Kronik Cara Semulajadi

Rawatan Mujarab penyakit Gout Kronik Cara SemulajadiSekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment