Thursday, July 12, 2018

COD GLA Complex Di Kuala Ketil

Semalan hari yang agak sibuk buat Kak Soffi. Dari tengahari sampai ke petang jadi driver. Ambil anak kat sekolah. Pastu balik kampung bonda sambil COD vivix dan performance. Pastu terus pi COD di Kuala Ketil ada students Insaniah nak Gla Complex pulak. Dating kat Petronas Kuala Ketil jer.

COD Shaklee Kuala Ketil

Lama jugak bersembang ngan student Insaniah tu. Biasalah terimbau pulak zaman "campus life" kak soffi dulu. Walopun zaman berbeza tapi life students memang macam tu lah.

Bezanya syukur kak soffi ngan roomate tak alami masalah period yang ting tong ni. Kejap ada, kejap takda. Kata dia satu rumah ada masalah period. Maybe stress kot depa ni. Dia harap lepas makan GLA Complex ni kitaran period dia akan lancar semula.

So Kak Soffi bagi skitlah nasihat pemakanan kat adik tu, jangan asyik mee segera jer hari-hari k.

Balik umah singgah taman mainan sat, boleh panjat tiang hilang stress anak-anak aih.....hihihi. Esok suruh panjat pokok nyok belakang umah tok depa pulak.


COD Shaklee Kuala Ketil

Kebaikan GLA Complex Kepada Wanita


GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
GLA yang dihasilkan oleh borage oil dari bunga starflower mengandungi kepekatan di antara 20-24% GLA nya berbanding yang lain. Dan bagi badan dapat menikmati kebaikan GLA ini pun bergantung kepada berapa banyak amaun GLA yang terkandung di dalam 1 dos.

Formulasi GLA dari Shaklee adalah :

  • Vitamin E - 15 IU
  • GLA dari minyak Borage  90mg
  • Linoleic Acid (dari biji bunga matahari dan minyak borage ) - 216mg
  • mengandungi Omega 6 yang digunakan oleh badan untuk membentuk prostaglandin - bahan berkesan berupa hormon yang mengawalatur proses badan yang normal.                                                     
Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan

Asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. 

Selain itu kebaikan GLA Shaklee ini adalah:
  • mengandungi Vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel. Dan Vitamin E yang digunakan dalam formulasi GLA ini adalah dalam bentuk semulajasi iaitu d-alpha tocopherol - Jadi, memang selamat.
  • Minyak Borage (Borage Oil) yang digunakan mengandungi GLA semulajadi yang sangat pekat tetapi dalam bentuk yang dengan mudah terserap dan membantu menyokong sistem imun badan.
  • membantu memperbaiki masalah eczema, psoriasis dan chronic inflammation. Di dalam ertikata lain - SKIN BEAUTY.
  • Membantu dalam mengurangkan masalah sakit-sakit sendi.
  • Bolehlah dikatakan GLA complex ini UNTUK SEMUA PERINGKAT KEHIDUPAN - Gadis, Ibu, dan Nenek.

Testimoni GLA Complex Melancarkan Haid







Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini, anda boleh klik kotak "BUY NOW" dan terus order.Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f2843fe2048acb2e687eeebe826db352
Atau     

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma 

SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment