Sunday, July 1, 2018

Nak Kulit Cantik Tapi Sakit Tumit Hilang Tanpa Sedar



Tengahari semalam Tadika Wafa ada buat Majlis Jamuan Hari Raya. Masa kat majlis tu Kak Soffi berjumpa ramai lah parents dan jiran tetangga yang turut hadir.

Yang paling menariknya bila bertemu dengan customer kak Soffi merangkap downline jugak sebab beliau terus jadi ahli masa beli vivix bulan lepas.

Sambil bersalam dan peluk cium, beliau kata kat Kak Soffi...sakit tumit dia dah hilang lepas makan vivix tu. Dah lama beliau sakit tumit terutama kalo berjalan atas lantai dibahagian dapur umah. Memang pakai kasut lah kalo jalan kat lantai dapur tu sebelum ni.Tak rugi beli vivix tu walopun harga dia mahal.

Asalnya beliau beli untuk atasi keadaan kulit yang kusam, tapi alhamdulillah vivix sebenarnya bukan hanya membantu untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik, tapi kesannya lebih menyeluruh hingga peringkat DNA kita. So tak hairanlah bila pengguna vivix dapat bonus kesihatan yang berganda luar biasa.

Sesapa yang pernah ada masalah sakit tumit kaki, sendi, lutut dan saraf terutamanya boleh lah amalkan vivix ni. Insyallah sangat-sangat membantu anda k.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini, anda boleh klik kotak "BUY NOW" dan terus order.Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau   
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma, Postage Percuma, Penjimatan dengan harga Ahli serta Duit Cash sebanyak Rm36. 

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:   


SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.
 

0 comments:

Post a Comment