Wednesday, July 4, 2018

COD Vivix Di Bedong Untuk Pesakit Buah Pinggang Kecut

cod vivix bedong

Petang semalam lepas balik dari branch terus saya COD vivix twinpack kat customer di Taman Ilham Bedong Sungai Petani. Kata customer vivix ni nak bagi kat mertua adik dia yang mengalami masalah buah pinggang kecut. Bila google jer adik dia jumpa banyak testimoni yang tunjuk vivix bagus untuk pesakit buah pinggang. So adik dia nak ikhtiar untuk mertua dia.

stokis vivix bedong

Wafa dan Wardah pun ikut ummi COD vivix jugak. Alhamdulillah customer tu bagi hadiah bear ngan salamender pokemon pulak kat anak dara 2 orang ni...suka hati sangat lah kan. Mekasih noo mokcik.




Lepas COD Vivix singgah sat kat taman mainan sebelah tu. Makin seronok lah kan boleh main-main lagi.




Antara kebaikan Vivix yang perlu anda tahu ialah Vivix dapat membantu:


  • Merencatkan sel-sel kanser
  • Menurunkan paras gula pesakit diabetes
  • Menstabilkan masalah darah tinggi
  • Merawat masalah buah pinggang
  • Merawat masalah Bells’ Palsy
  • Merawat masalah jantung
  • Merawat masalah gout
  • Merawat masalah stroke
  • Mengecut kan Cyst dan Fibroid
  • Melancarkan Haid dan Kesuburan
  • dan penyakit-penyakit kronik yang lain
Vivix merupakan pilihan terbaik kerana ia salah satunya produk yang dapat merawat dari peringkat sel lagi. Jadi bagi sesiapa yang nak COD Vivix kawasan Bedong Sungai Petani, boleh terus hubungi saya Soffiah 013-4505852.

0 comments:

Post a Comment