Tuesday, July 3, 2018

Ekzema Hampir 15 Tahun Kini Pulih Dengan Vivix

Kisah Mama, Atasi Ekzema Dengan Vivix

Ini kisah mak saya.

Mama ada ekzema kronik. Ingat lagi, kos perubatan mama sekali pergi jumpa pakar kosnya cecah RM500++. Kos cucuk ubat tahan gatal, steroid, consultation doktor, krim pelembab, krim steroid pelbagai jenis.Ya, ia memang membantu. Tapi membantu mengurangkan dan mengawal gatal-gatal tu sementara sahaja. 

Bertahun pergi sana sini berubat. Private, kerajaan, berubat kampung semua dah cuba.
Bukan 3-4 tahun tau mama kena ekzema kronik ni. Dah berbelas tahun, rasanya hampir 15 tahun. Siapa yang kenal mama, dan pernah tengok tahulah macam mana. 

Lepas dah kenal Shaklee, tengok pula testimoni macam-macam kesan vivix memang buat saya terus nak try bagi mama. Bagi saya, takpelah at least we try. Walaupun masa tu mama kata tak payah, sebab harganya mahal. Tahun lepas saya tekad juga belikan, bagi mama cuba. Beli terus 2 botol.


Alhamdulillah, baru sebotol cuba dah dapat kesan yang memang tak dijangka. Ekzema mama hampir pulih. Mama kena ekzema seluruh badan. Tapi yang paling teruk dan tebal di tangan.

Lepas dah teruskan lagi sehingga 3 botol vivix, kulit mama macam baru. Cuma ada sikit-sikit lagi dekat tangan yang masih menebal tu belum pulih.Yang bestnya bukan setakat ekzema mama berkurang, tapi mama nampak jauh lebih muda. Sakit-sakit badan, sakit lutut, betis yang selalu mama mengadu tu pun dah takde. 

Haa yang lagi best, perut mama pun dah makin slim. Yela, dah beranak 6 kan. Badan pun makin slim. Sihat dan kuat macam orang muda.Ramai tak percaya bila saya kata umur mama hampir 60 tahun. Mereka kata mama baru 30 an. 

Alhamdulillah syukur, nasib baik saya tekad untuk mencuba. Sekarang mama masih amalkan vivix. Untuk betul-betul pastikan imun mama kembali kuat dan ekzema pun dah tak nak hinggap dah. 

Bagi saya, mestilah saya seronok sebab mama dah makin sihat. Please ekzema, tolong pergi jauh-jauh dari mama. 15 tahun awak hinggap dekat mama.

picsart_08-27-08-46-31

Thank you Allah, thank you Vivix

Kredit : mommycomel.wordpress.com 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini, anda boleh klik kotak "BUY NOW" dan terus order.Selamat Membeli belah bersama Shaklee!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau   
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma, Postage Percuma, Penjimatan dengan harga Ahli serta Duit Cash sebanyak Rm36. 

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:   

SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment