Thursday, January 4, 2018

Bisnes Online Terbaik Untuk Suri Rumah Yang Ramai Anak


bisnes online untuk surirumah

Alhamdulillah, dipanjangkan usia untuk bertemu lagi dalam tahun 2018.

Tahun 2017 banyak memberikan kenangan indah buat saya terutama pencapaian dalam bisnes Shaklee. Dan semoga tahun ni Allah memudahkan dan memberi lebih kekuatan untuk saya terus maju ke hadapan.

Jadi surirumah bukanlah lekeh tau, cuma cara pemakaian kat umah tu mungkin sedikit selekeh hihihi...tak adalah nak pakai baju bergaya macam orang keja pejabat. Iyerlah duk umah jer kot, asyik berkepit ngan anak jer, berkepit ngan dapor, ngan kain baju dan segala-gala lah rutin seorang suri rumah kan. 

Bagi saya menjadi surirumah berbisnes online memberi sumbangan dan pengaruh yang besaq sangat dalam keluarga terutama kalo ada anak ramai. Yerlah suami ler paling senang hati sebab dah tahu isteri ler yang boleh jaga, asuh dan beri kasih sayang sepenuhnya kat anak-anak dia. So tak bimbang dah nak balik keja sampai jam1.00 pagi pun...dasyat sungguh kalo ada suami keja mcm ni. Merajuk isteri karang tau.

Makan, minum, pakaian dan tempat tinggal semua isteri boleh settlekan. Chewah....super duper punya bini mcm ni ....hihihi...sebab mkn vivix ngan ESP berbotol2 kot boleh dapat power luar biasa kan. 

Dah ler tu buat bisnes online Shaklee lagi. Hebat sungguh surirumah ni...semuanya nak buat aih. Dapat bonus bolehlah tolong top up kat suami, takdalah suami keja balik sampai jam 1.00 pagi tu sebab nak tambah pendapatan. Suami pun makin sayang kat isteri cenggini..betul tak?

So sesapa tahun 2018 ni nak rasa bonus 4 angka ke, 5 angka ke walopun jadi surirumah boleh hubungi kami. Kami akan bantu puan untuk mencapai impian puan. Syarat utama bila nak buat bisnes ni, hati harus cekal dan sabar, itu jer kunci utamanya. Banyak sumbangan yang anda boleh berikan kepada suami khasnya dan juga orang lain. Tempat isteri disisi suami, tempat anak disisi ibunya kan. Sayang u alls semua.

Hubungi kami SEGERA melalui SMS/Whatsapp/Call di talian 013-4505852 untuk mendaftar.


Soffiah Shariff
Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 1027990]
013-4505852

0 comments:

Post a Comment