Thursday, December 31, 2015

Rawatan Alternatif Kecutkan Kanser Rahim & Kanser Payudara


Kanser merupakan penyakit yang ditakuti oleh ramai orang terutamanya bagi kaum wanita yang berisiko tinggi untuk mendapat kanser Ovari dan kanser payudara.  Mana tak nya, ia merupakan salah satu punca utama kematian di seluruh dunia. Saban tahun, jumlah kematian yang disebabkan oleh kanser semakin meningkat.

Alhamdulillah kali ini saya nak kongsikan beberapa testimoni daripada pesakit kanser yang telah berjaya sembuh setelah mengamalkan Vivix.

Testimoni Pertama | Kanser Payudara Tahap Ke-4

 
Testimoni pertama ini merupakan perkongsian daripada customer Puan Ainul Fadzilah Mustafa. Mak kepada customer beliau menghidap kanser payudara dan sudah berada pada tahap ke-4 ataupun juga disebut Cancer Stage 4. 

Nota: Kanser tahap ke-4 merupakan tahap paling berbahaya di mana sel kanser sudah merebak ke bahagian-bahagian lain di dalam badan
Alhamdulillah & subhanallah, setelah mengamalkan Vivix Shaklee, kanser tersebut sudah kelihatan mengecut. Insya-Allah tak lama lagi hilanglah semua sel kanser tersebut.

Testimoni Kedua | Kanser Rahim (Endometrial Cancer)

Testimoni kedua ini saya credit kan kepada Puan Sujaihah. Beliau berkongsi tentang pengalaman mak customer beliau yang mengalami kanser rahim yang kronik dan perlu dibedah.

Alhamdulillah beliau dipertemukan dengan Vivix. Sewaktu follow-up dengan doktor, doktor terkejut kerana kanser mak beliau telah hilang sepenuhnya!

Testimoni Ketiga | Tumor / Kanser Tahap Ke-3

Sharing daripada Seorang Pengedar Shaklee
 Screenshot Dari Adik Ipar Beliau

Ini merupakan testimoni daripada adik ipar seorang Pengedar Shaklee. Adik beliau baru lepas menjalani pembedahan untuk membuang tumor (ketumbuhan) yang telah disahkan sebagai kanser tahap ke-3.
Setelah mengamalkan Vivix selama sebulan, beliau membuat pemeriksaan lanjutan dan mendapati beliau sudah bebas daripada sebarang sel kanser.

Bagaimana Vivix Boleh Membantu Pesakit Kanser? 


Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri dengan sendirinya (apoptosis) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.

Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada empat ekstrak botani iaitu:
  • Anggur muscadine
  • Lobak ungu
  • Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
  • Polygonum Cuspidatum
Menurut laporan daripada kajian terbaru yang dibuat oleh University of Missouri pada October 2013; lebih banyak sel kanser yang mati jika pesakit dirawat menggunakan gabungan resveratrol (kandungan utama Vivix!) dan radioterapi berbanding rawatan dengan radioterapi sahaja.
 
Sel kanser sangat pantas merebak, jadi usah bertangguh-tangguh lagi! Dapatkan Vivix Sekarang Untuk Yang Tersayang!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. 
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/ 

0 comments:

Post a Comment