Sunday, November 6, 2016

Sirap Anggur Pulihkan Pesakit Nefrotic Sindrom, Tapi Minuman Ni Kuang Ajaq???

Nephrotic Syndrome adalah satu penyakit yang berkaitan dengan buah pinggang. Di dalam buah pinggang yang normal, glomeruli sejenis penapis halus di dalam buah pinggang, berfungsi untuk yang menghalang albumin (sejenis protein) daripada keluar ke dalam air kencing.

Bagi pesakit nephrotic syndrome, glomeruli atau penapis ini telah rosak atau bocor. Ini menyebabkan lebih daripada 3 gram protein terkeluar melalui air kencing di dalam masa 24 jam setiap hari daripada badan. Ini dipanggil PROTEINURIA. Ini menyebabkan badan kehilangan banyak protein. 

Nephrotic syndrome lebih banyak berlaku di kalangan kanak-kanak berbanding orang dewasa. Penyebab kerosakan glomeruli pada pesakit nephrotic syndrome kebanyakannya tidak diketahui (idiopathic).

Rawatan Alternatif Vivix Terbukti Mengatasi Nefrotic Syndrome Di Kalangan Kanak-Kanak


Saya ingin kongsikan testimoni customer saya selaku juga sahabat saya. Anak perempuannya yang berusia 10 tahun mengalami masalah penapis buah pinggan bocor sejak dari kecil lagi. Dah pelbagai rawatan yang dia lakukan dengan pengambilan steroid yang dibekalkan oleh pihak hospital.

Hinggalah satu hari dia bertanya saya tentang vivix, bila terbaca melalui post2 yang mengatakan vivix bagus untuk yang alami masalah macam anak dia. Dia tak nak dah anak dia bergantung kepada ubat steroid, bimbang jangka masa panjang buah pinggang anak dia mungkin akan terus rosak.

Alhamdulillah selepas 20 hari anak dia minum Vivix dia hubungi saya semula, kegembiraan seorang ibu ingin berkongsi bersama saya, katanya kepada saya bacaan protein dalam urine anak dia dah NEGATIF.

Allahu Rabbi, terima kasih ya Allah kerana telah memakbulkan doa kami yang kerdil sangat ni. Ini hanyalah ikhthiar, segala penyembuhan tu datang nya dari Allah.

Tapi yg kelakonyer ibunya komplen sebab lubang botol vivix tu besar sgt, cepat abis ahh... hihihi. Kuang ajaq packaging tu... hahaha tak blh tahan saya ngan ayat tu.
 
Minta Shaklee pikirkan balik ler buat packaging yg mesra jimat plak...ahaks!!!!

 
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. 
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/ 

0 comments:

Post a Comment