Sunday, November 5, 2017

Isteri Wajib Lakukan Ini, Jika Suami Mati Pucuk
Lemah syahwat atau mati pucuk antara penyakit kronik yang paling di geruni oleh kaum lelaki. Alat kelamin antara angota tubuh badan lelaki yang paling sensitif ,berupa urat sendi dan di lingkari salur darah serta di baluti kulit,keadaan fizikal yang menguncup,kendur,lembik dan bila ada nya rangsangan, maka situasi ini akan berubah menjadi keras,membesar dan memanjang,dan ini di namakan normal.

Apa itu Mati Pucuk?

Merupakan ketidakupayaan zakar dalam memperolehi dan mengekalkan ketegangan yang cukup lama untuk mencapai kepuasan hubungan seks. Kajian epidemologi di Malaysia (1997/98) menunjukkan 1.7 juta lelaki berumur 40 tahun ke atas mengalami masalah mati pucuk. 

Bagaimana Vivix Dapat Membantu Masalah Mati Pucuk?

Kekurangan nitrik oksida dalam tubuh, kegagalan fungsi otot licin, ketidaklancaran peredaran darah merupakan faktor yang mendorong kepada kegagalan ereksi.

Vivix mengandungi adunan fitonutrient propritari dan resveratrol yang menjadikan ianya 10 kali lebih efektif daripada resveratrol sahaja.

Resveratrol ini membantu mengurangkan kerosakan struktur vascular, carpus cavernosum dan tisu otot zakar. Ianya juga membantu peredaran darah supaya lebih lancar dengan meningkatkan jumlah nitrik oksida serta meningkatkan fungsi otot licin dan tahap glutathione (sejenis antioksida semulajadi dalam tubuh)
 

Bagi para isteri yang sayangkan suami anda dan ingin membantu mereka menghadapi masalah ini, berikanlah vivix buat suami tercinta. Biasanya lelaki yang mengalami masalah ini akan menghadapi keadaan :
  • Kemurungan 
  • Kebimbangan semasa hubungan kerana tidak dapat memberikan kepuasan kepada isteri sehingga boleh mengudang kepada masalah perkahwinan
  • Rasa rendah diri dengan diri sendiri dan isteri
  • Kualiti hidup rendah / kurang
Insyallah semoga dengan usaha anda dalam membantu suami, perkahwinan anda juga akan semakin bahagia dan tenang seperti pengalaman isteri dalam cerita diatas.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. 
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment