Sunday, November 26, 2017

Produk Penjagaan Bayi Organik, Bebas Bahan Kimia Merbahaya Dan Semulajadi

Dulu ramai yang tanya Shaklee takda ke produk untuk baby macam sabun mandian ke, lotian ke, minyak urut ke? Seperti mana yang semua sudah maklum dan tahu, produk Shaklee semuanya bebas paraben, takda bahan kimia yang berbahaya dan semestinya semulajadi kan. Itu yang rasa selamat sangat nak bagi baby kita guna.

produk bayi bebas bahan kimia paraben

Berita baiknya sekarang ni Shaklee sudah pun mengeluarkan  produk khas untuk bayi kesayangan anda "ShakleeBaby" yang bebas dengan segala bahan kimia merbahaya serta tentu sekali organik.

Ciri-ciri produk ShakleeBaby

produk bayi bebas bahan kimia paraben
Ciri-ciri istimewa semua produk ShakleeBaby adalah seperti berikut:
  • 100% semulajadi
  • 73% bahan organik
  • Telah diuji oleh pakar kanak-kanak
  • Telah diuji secara klinikal
  • Tanpa iritasi, formula tidak memedihkan mata
  • Diuji sensitiviti
  • pH yang seimbang
  • Hypoallergenic
  • Tanpa parabens atau SLS (sodium lauryl sulfate)
  • Tanpa 1,4-dioxane or formaldehyde
  • Tanpa pewarna tiruan
  • Tanpa bahan wangian tambahan

Hasil kajian klinikal produk ShakleeBaby:

Seperti dalam ciri-ciri diatas, telah disebut produk ShakleeBaby telah diuji secara klinikal. Berikut adalah hasil kajian tersebut:
  • 98% bersetuju bahawa Gentle Wash membersih dengan baik dan dibilas sepenuhnya
  • 98% bersetuju ShakleeBaby Soothing Lotion digunakan dengan mudah untuk kulit
  • 91% bersetuju ShakleeBaby Lotion adalah nongreasy
  • 100% bersetuju bahawa Shakleebaby Massage Oild digunakan dengan mudah kepada kulit
Dan paling penting, pakar kanak-kanak atau pediatricians telah pun menguji produk ini dan telah lulus. Pakar pun dah lulus, jadi kita tak perlu ragu-ragu lagi kan. Lagipun Shaklee memang memiliki kredibiliti dan dipercayai sangat menjaga mutu dan standard produk.

Shakleebaby untuk siapa?

Dah tentulah untuk bayi. Tapi ia boleh juga digunakan oleh kanak-kanak dan orang dewasa terutama bagi mereka yang mempunyai masalah kulit seperti ekzema dan psoriasis.

Produk Shakleebaby ni terdiri daripada 3 items iaitu :-

  1. Gentle Wash
  2. Soothing Lotion
  3. Massage Oil

1. Shakleebaby Gentle Wash


produk bayi bebas bahan kimia paraben

Diadun dengan chamomile organik, lavender dan daun lidah buaya. Menjadikan gentle wash ini 99% semulajadi dan 76% organik. InsyaAllah tidak menimbulkan sebarang alahan untuk kulit bayi, mempunyai pH yang seimbang. Juga telah diuji untuk kulit sensitif.

Shakleebaby Soothing Lotion

produk bayi bebas bahan kimia paraben

Dirumus khas dengan biji bunga matahari yang organik, minyak biji jojoba dan mentega shea. Menjadikan soothing lotion ini 99% semulajadi dan 87% organik. Minyak daripda lavender, chamomile, rosemary dan biji vanilla memberikan kesan yang menenangkan. Kulit bayi juga lebih lembap dan lembut.

Shakleebaby Massage Oil

produk bayi bebas bahan kimia paraben

Minyak urut yang pasti menjadi pilihan ibu-ibu kerana melembapkan kulit dan mampu mengurangkan regangan pada kulit. Diperbuat daripada minyak bunga matahari organik, lavender dan chamomile. Menjadikan massage oil ini 100% semulajadi dan 73% organik.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Set BabyShaklee ini, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Dengan setiap pembelian anda layak menerima konsultasi secara percuma:
 
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Post a Comment