Sunday, April 1, 2018

Kenapa Saya TAKSUB Ambil ESP Untuk SUMBER PROTEIN?




Kenapa Saya TAKSUB Ambil ESP Untuk SUMBER PROTEIN?


Korang pernah tak pegi jalan2 supermarket... jumpa minuman soya ke apa2 produk makanan dia tulis ORGANIK? Mesti la pernah kan.

Korang tau ke APA sebenarnya di sebalik label ORGANIK?

Di sebalik label Organik itu cuma mungkin sejenis bahan je yang organik... sebab requirement utk buat label tak memerlukan semua bahan dalam tu organik utk pakai label organik.

Kesimpulannya, walaupun cuma ada 1% je bahan organik dalam sesuatu produk tu, boleh je diorang nak letak label Organik...

Tapi Shaklee ni, bukan sekadar ORGANIK tapi BEYOND ORGANIK. Maknanya daripada benih... sampai ke proses, sampailah masuk ke dalam canister, semuanya dijamin organik.

Biji Soya ESP pula dikawal di bawah Identity Preservation Program (IPP).. maknanya ada pihak ketiga yang check & audit utk pastikan betul2 kacang soya utk buat ESP ni tidak guna benih GMO, dan setiap proses iaitu :

> dituai,
>dikilangkan,
>diedarkan.

akan disahkan oleh IPP nih.

IPP ni independent body tau, bukan Shaklee punya. jadi takdelah kes tipu2 ke sebab orang lain yg buat kerja. Tak de syok2 sendiri...

Dan atu benda yang kita kena tengok bila nak consume produk protein ni ialah dia punya PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) tertinggi iaitu 1.0.

PDCAAS ni adalah cara utk menilai kualiti protin & kemampuan utk dicerna oleh tubuh manusia. The best skor la ESP ni of course kan.

ESP ni kan sebenarnya sedap minum macam tu je, takyah campur2. Dulu bau dia lain.. bucuk cikit.. kena campur baru boleh minum. Tapi tau kan Shaklee ni sentiasa perbaharui produk2 dia. Sekarang ni ESP wangi & minum gitu jer pun dah sedap! 


Ehh korang semua dah minum ESP ke belum?
Jika anda berminat untuk mendapatkan ESP, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!



https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 

Atau 
Hubungi saya untuk mendapatkan produk dengan harga yang lebih menjimatkan. Dengan setiap pembelian produk Shaklee melalui saya, anda layak untuk mendapat konsaltansi secara percuma:-  
 

SMS/whatapps: 013-4505852(Soffiah)

Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
Facebook:Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/     

0 comments:

Post a Comment