Thursday, April 26, 2018

Wanita Menyangka Hamil Rupanya Cyst Sebesar 10cm Dalam Rahimnya

ubat terbaik kecutkan cyst dengan cepat

Kenali Ovarian cyst

Ovarian cyst adalah cyst pada ovari yang dialami oleh semua wanita yang sihat dan subur. Cyst ini mengandungi telur (ovum) dan akan pecah bila bersaiz sekitar 20mm ataupun 2cm diameter untuk mengeluarkan ovum tersebut semasa proses ovulasi. 

Proses ini berlaku pada setiap bulan dan ini adalah normal. Tetapi jika ovarian cyst membesar melebihi 20mm atau 2cm diameter dan tidak pecah, maka ia akan memberikan masalah.

Disangka Hamil Rupanya Cyst

Puan ni dia fikir pregnant dah perut besar. Bila scan bukan pregnant tapi cyst dah membesar 10cm. Memang terkejut sangat lah. Besar tu 10cm tau.

Puan ini telah mengambil vivix selama 3 minggu secara konsisten, bila pergi follow up semula cyst dah kecut tinggal 2cm jer. Doktor ada tanya jugak puan makan apa? Bila puan ni jawap makan vivix, doktor ok jer.

Subhanallah...Mengejutkan sangat kan. Biasanya mesti dah kena operate tu. 

Vivix memang bagus tau untuk penjagaan kesihatan dalaman wanita, terutama yang nak jaga rahim kita bagi sihat kan.

cara kecutkan cyst dengan cepat

Bagaimana Vivix Membantu Mengecutkan Cyst?

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Gabungan resveratrol dan polyphenols yang sangat berkuasa untuk memastikan sel kekal bertenaga dan muda.

Ia membantu memperbaiki dan memulihkan serta membantu menghasilkan sel tubuh yang baru sehingga ke peringkat DNA. Vivix terbukti mampu merencatkan pertumbuhan sel tidak normal dari cyst dan menghalang pertumbuhan semula sel tidak normal.
 

ubat kecutkan cyst yang terbaik


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. Selamat Membeli belah bersama Shaklee.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Dengan setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
 
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/  


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk vivix Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment