Monday, June 4, 2018

3 Hari Dengan Vivix Hilang Sakit Tumit Kaki


Sapa pernah sakit tumit kaki? Selalu bangun pagi nak mula2 menapak dan melangkah tu, jadi macam orang capik dulu la. Perit nya..

Bayangkan Kakak ni bagitahu, 6 bulan dah beliau sakit tumit, tiba tiba dah tak sakit...tau tak macam mana boleh hilang sakit tu?

Sebab makan vivix jer...alhamdulillah. Memang berkesan vivix ni sebagus kualitinya. Kalo kakak ni tau dari awal lagi dia beli, tak perlu tanggung sakit sampai 6 bulan...lama kot 😱.

Lagilah kalau anda jenis yang kerja outdoor macam site engineer. Atau cikgu yang kerap naik turun tangga. Sakit tumit ini pun salah satu tanda arthritis.

So kalo yang ada masalah sakit tumit tu elok ler makan vivix k. Sesuai untuk semua golongan. 
“Alhamdulillah dah sampai. Terima kasih bagi tumbler air. Akak pun cuba sebotol Vivix ni nak lihat keberkesanannya. Baru tiga hari minum, bangun pagi tumit kaki dah tak sakit.”

Kenali Vivix


Vivix bukan ubat. Tapi ia adalah supplemen yang lengkap dengan nutrisi bagi baik pulih kesakitan pada tumit. Vivix bantu pulihkan hingga ke peringkat sel.

Vivix 100% dibuat dari tumbuhan botanikal. Dijamin 100% selamat dan berkesan.

Jika anda nak cepat pulih, tanpa kesan sampingan. Saya sarankan Vivix untuk hilangkan sakit tumit anda.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini, anda boleh klik kotak "BUY NOW" dan terus order.Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma, Postage Percuma, Penjimatan dengan harga Ahli serta Duit Cash sebanyak Rm36. 

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
 

SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

0 comments:

Post a Comment