Wednesday, April 12, 2017

Doktor Bius, 80% Hilang Kesan Kesakitan Akibat Tendon Synovitis Dengan Sirap Anggur

TENDON SYNOVITIS (sakit saraf di pergelangan tangan)

Penyakit TENDON SYNOVITIS (atau sakit saraf di pergelangan tangan) adalah masalah peradangan di bahagian lapisan yang mengelilingi tendon.

Punca peradangan ini tidak diketahui tetapi mungkin disebabkan oleh beberapa faktor:-
  • Penyakit yang menyebabkan peradangan
  • Jangkitan kuman
  • Kecederaan
  • Terlebih menggunakan tendon (overuse)
  • Ketegangan atau koyak
Bahagian badan yang sering dialami masalah TENDON SYNOVITIS ini adalah pergelangan tangan, tangan dan juga kaki. Tetapi kebiasaannya penyakit TENDON SYNOVITIS ini berlaku pada lapisan yang mengelilingi mana-mana tendon.

Tanda-tanda masalah tenosynovitis ini adalah:
  • Kesukaran dan kesakitan untuk menggerakkan sendi
  • Sendi bengkak di kawasan yang bermasalah
  • Kesakitan di bahagian sendi terutama di pergelangan tangan, tangan dan buku lali
  • Kemerah-merahan di bahagian tendon
Mula-mula customer saya cakap nak beli sebotol vivix untuk sakit TENDON SYNOVITIS yang dia ada.


Dalam 3 minggu consume botol pertama. Belum sempat habis sebotol, 80% sakit dah recover.
Dah boleh buat aktiviti tanpa sakit di urat saraf tangan lagi.







Yerla bayang kan kawan saya ni dia kerja sebagai DOKTOR BIUS. Hah camne tu nak pass ubat pon sakit.

So happy la lepas hampir sebotol habis vivix, masalah sakit pergelangan tangan dia ok. Kurang sangat2.

Happy gila dia boleh angkat tangan macam biasa.
Sumber: pipperpepper

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. 
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/

0 comments:

Post a Comment