Wednesday, June 18, 2014

Set Bajet:Susu Berganda Dengan Double Milk Booster Terhebat.

Esp dan Alfalfa Double Booster TerHebat!!!
Hai ibu – ibu biasa tak dengar Milkbooster atau pengalak susu. Macam-macamkan petua yang boleh kita jumpakan bila tanya En Google? Diantara makanan yang boleh membantu meningkatkan pengaliran susu.Contohnya:

 1. Lobak Putih
 2. Daun Pegaga
 3. Halba
 4. Susu
 5. Kurma / Kismis
 6. Longan kering
 
Sempat ke nak cari dan nak masak untuk menyediakan semua2 tu???
Sibuk dengan baby lagi ngan anak2 yang lain2 lagi???
Kalau tersilap penyediaannya kurang pulak khasiat dan zat yang terkandung dalam makanan tu???

Jadi penyelesaiannya yang mudah anda boleh dapatkan jer SET BAJET PENYUSUAN SHAKLEE.
Set Bajet Penyusuan Shaklee ni  terdiri daripada ESP dan Alfafa. Ianya membantu ibu lebih bertenaga dan membantu pengaliran susu yang lebih cepat.
 
Kenapa Esp dan Alfalfa? 
Esp adalah protien susu soya Shaklee yang bertindak sebagai Milkbooster terhebat dan kesannya boleh dirasa seawal minggu pertama penggunaan asalkan ibu konsisten  megepam dan pengambilan air 3 litter sehari.Malah ramai ada ibu-ibu yang telah merasa perubahan seawal hari pertama pengambilan.

Alfalfa Sejenis herba yang digunakan oleh orang barat berapa ratus tahundahulu untuk kesihatan dan pengalak susu.
 
Jadi Pengambilan Set Penyusuan Double Booster Esp dan Alfalfa  bukan sahaja untuk penyusuan malah banyak kelebihannya antaranya,menganjalkan kulit dan payudara,merawat keputihan,merawat sakit ketika bersama,membantu merawat kulit kusam,Tingkatkan kadar metabolisme,memberi tenaga
extra,jeragat,parut..Banyakkan kelebihannya??

Jom Tengok Testimoni yang telah mengambil Esp dan Alfalfa:


Untuk mendapatkan Set Bajet:Susu Berganda ini, anda boleh terus klik link di bawah dan terus order!! Selamat Membeli belah bersama Shaklee! 
Atau
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:- 

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/  

Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852

Berminat untuk Kurus dengan cara Sihat dan Berkesan walaupun menyusu badan? Dapatkan Set Kurus Penyusuan Shaklee yang terbukti Natural, Selamat dan pastinya Berkesan.




 

0 comments:

Post a Comment