Tuesday, January 26, 2016

Nutriwhite 16 Ramuan Botani yang Mujarab

 
Nutriwhite adalah rangkaian produk kecantikan wajah semulajadi yang berasaskan konsep "kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains". Khas untuk menyelesaikan masalah jeragat, pigmentasi, tompok hitam dan sebagainya yang menjadikan kulit wajah kelihatan kusam. 

Nutriwhite Ia diperbuat dari bahan-bahan semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan. Ianya lebih sesuai untuk kulit yang tidak mempunyai masalah jerawat yang teruk, normal dan tidak terlalu sensitif. Ianya berfungsi lebih kepada pencerahan kulit dan kandungan Vitamin c yang tinggi tidak sesuai untuk kulit yang sensitif dan berjerawat teruk.

Bagi mereka yang mempunyai kulit yang terlalu kering atau terlalu berminyak pula, kami sangat menyarankan agar anda menggunakan satu lagi produk yang dipanggil Shaklee Enfuselle. 

Pernah dengar perkataan Whiten-16?

Whiten-16 ni ialah 16 ramuan botani dalam Nutriwhite yang telah diPATENkan. Paten ni samalah macam Copyright dan Trademark. Kos untuk Paten, Copyright dan Trademark ini bukan satu atau dua sen. Kadang-kadang sampai 6-7 angka bergantung pada 'keseriusan' benda yang nak dipatenkan.

Kenapa perlunya Paten 16 ramuan botani Nutriwhite?

Maksudnya, bila dah kena paten, syarikat kecantikan lain tak boleh nak guna ramuan yang sama. Kalau guna jugak boleh kena saman. Jadi, produk lain tak boleh ciplak idea saintis Shaklee ini.

Kos Paten dah lah mahal? Berbaloi ke?

Yer, sangat berbaloi... sebab 16 ramuan ni seolah-olah "secret recipe" Shaklee dalam bidang NUTRISI KECANTIKAN. Jadi, hanya Shaklee yang berhak menggunakan ramuan ini yang ternyata sentiasa Semulajadi, Selamat dan Berkesan!



Perbezaan NutriWhite selain gabungan 16 ramuan botani yang mujarab ialah:

  • Dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika 
  • 3 tahun pembangunan produk 
  • Pemilihan bahan aktif dan mentah yang diperolehi dari 16 buah negara 
  •  Ujian yang menyeluruh 
  • Ramuan gabungan yang optimum, selamat dan berkesan tanpa paraben 
  • Vitamin C derivatif (ascorbyl / glucoside) ramuan selamat dan terbukti 
  • Patent-pending WhiteN-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya

Berkesan sangat kah???

Ya, Nutriwhite berfungsi dalam 5 cara. Kena tahu ni... bukannya main-main magic, pakai terus cantik.
  1. Mencegah - melindungi kulit dari sinaran UV, cahaya matahari dan alam sekitar yang boleh menggelapkan kulit
  2. Mengurangkan - kurangkan penghasilan pigmen pada kulit yang boleh menggelapkan dan warna kulit pun jadi sekata (bukan macam zebra atau panda)
  3. Menyekat - sekat pergerakan pigmen hitam dari dasar sel kulit ke lapisan kulit bahagian luar dan mencegah tompokan hitam
  4. Mencerahkan - cerahkan warna melanin (pigmen semula jadi) sedia ada dan tompokan hitam. Warna kulit secara keseluruhan juga akan menyerlah
  5. Memperbaharui - menghilangkan sel mati yang mengandungi melanin (biasanya bewarna gelap) berlebihan agar kulit berseri

Step by step penggunaan Shaklee Nutriwhite


Jom Layan video best ni cara untuk hilangkan Jeragat Dengan Mudah



Untuk mendapatkan Set Nutriwhite ini, anda boleh  klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f2843fe2048acb2e687eeebe826db352  
Atau   
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-  
Facebook: Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852 


0 comments:

Post a Comment