Wednesday, February 19, 2014

Atasi Loya dan Muntah Ketika Hamil Dengan Ramuan HaliaMengalami alahan bagi ibu-ibu mengandung adalah perkara biasa, terutama sekali pada 3 bulan pertama. Dalam tempoh ini, ada sesetengah ibu tidak boleh makan, tidak boleh minum, malah ada yang hanya terbaring sahaja sepanjang hari kerana tidak mampu untuk membuat apa-apa.

Kini, ibu-ibu mengandung tidak perlu risau kerana, Peppermint-Ginger Plus Shaklee, mampu membantu anda mengharungi tempoh alahan tersebut.

Perbezaan Peppermint-Ginger Plus Shaklee dengan pil-pil alahan lain di pasaran? 

Peppermint-Ginger Plus Shaklee Diperbuat daripada gabungan 4 bahan utama iaitu daun pudina, halia, adas dan cekur manis. Dihasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains yang terkini.

Ia tidak akan mengganggu bayi kerana ia diperbuat dari bahan semulajadi dan mempunyai sijil KKM. Direka khas oleh pakar herba utk mengurangkan morning sickness ibu hamil. 
Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. 
Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. Pengambilan vitamin ini akan membantu mengurangkan loya yang dihadapi.

Antara kebaikan Peppermint-Ginger Plus:-

  • Melegakan senak perut
  • Membantu proses penghadaman 
  • Menyamankan perut 
  • Mengurangkan mual dan muntah 
  • Membuang angin dalam badan 
  • Mengurangkan sakit gastrik 
  • Mengurangkan kesan mabuk perjalanan (bot, kereta, kapal terbang, etc.)
Jika anda juga mengalami dehidrasi disebabkan oleh alahan berpanjangan, boleh add on Performance Drink. Boleh juga mengambil  ESP untuk bekalan protein dan memberikan tenaga sepanjang kehamilan. Ramai juga yang telah mencuba set kehamilan shaklee dan sangat berpuas hati dengan kesannya.Untuk mendapatkan produk ini, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f2843fe2048acb2e687eeebe826db352
Atau     

Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-
SMS/whatapps: 013-4505852  (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
Facebook: Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/      


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Post a Comment