Tuesday, July 19, 2016

Jangkitan Kuman Paru-Paru Sampai Berdarah Hampir Kena Tebuk. Apa Nak Buat???

Pernah dengar tak jangkitan paru-paru sehingga batuk berdarah. Jangkitan kuman di tisu paru-paru dikenali sebagai pneumonia. Ia adalah jangkitan kuman yang biasa di kalangan kanak-kanak kecil dan orang-orang tua. Ia disebabkan oleh virus atau bakteria. Jangkitan kuman ini boleh jadi tidak serius dan boleh jadi jugak  hingga membawa kepada keadaan yang membahayakan nyawa. 

Dah tak batuk berdarah dah
=====
3 hari lepas, seorang customer nak beli Vivix untuk adiknya. Kena jangkitan kuman dalam paru-paru. Darah penuh dah sebelah paru-paru. Batuk berdarah. Dah seminggu kat hospital, doktor nak tambah antibiotik lagi kuat sebab nampak worse. Hampir kena tebuk keluarkan cecair.

Semalam, dia telefon. Nak beli Vivix lagi. Untuk pesakit sebelah katil adiknya pula.

Bila ditanya, macamana keadaan adik. Alhamdulillah, dah improve sangat katanya.

Sampai ke hospital semalam, sempat berborak dengan adiknya. Katanya,  sebelum makan Vivix, bila batuk aje mesti berdarah. Darah fresh merah pula tu.

Baring mengiring pun, darah boleh keluar dari mulut begitu sahaja.

Alhamdulillah, lepas ambil megadose Vivix, esoknya dah tak ada darah bila batuk. Keadaan dah improve sangat-sangat dengan kuasa Allah. 

Masa sampai hantar Vivix, ibunya tanya "satu je ke?" Rupanya bukan seorang pesakit dalam wad tu yang berminat nak beli. Ada dua orang lagi. Mungkin nampak improve adik ni banyak sangat.

Syukur.
Live testimoni dari pesakit sendiri buat rasa terharu. Sebak rasanya dapat membantu. Kakaknya tak putus-putus ucap terima kasih.
.
Semua Allah punya kuasa.Alhamdulillah.
-Ida Ifaz



Untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-   
SMS/whatapps: 013-4505852  (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com 

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/    

0 comments:

Post a Comment