Wednesday, July 27, 2016

Sengugut Bertahun-Tahun Sampai Letak Seterika Akhirnya Hilang.

Nama Pengedar : Iza Eyza 


Tetiba teringat masa promo vivix yang lalu, ada sorang akak nie citer tentang masalah cystnya. Dah 9 tahun kawin Tapi belum dikurniakan baby lagi jadi dia dah Cuba macam2 alternative tapi belum berjaya conceive lagi.

Aku pun bukalah citer. Akak Cuba amik vivix ramai yang dah berjaya tau. Dengan IzinNya Insyaallah ada lekat nanti.😍 Orang kanser pun ada yang baik pas amik vivix ini secara konsisten. Allahuakbar aku tak sangka sangat dengan citer aku Tue, akak nie terus nak beli vivix. Korang tau dia amik satu batch terus beli 7 botol.

Belum abis sebotol pun dia amik vivix, dia datang citer kat aku. Senyum Sampai telinga cakap Ya Allah Adik Terima kasih rekemen kan akak vivix nie. Dia sambung lagi, akak dah bertahun2 bila datang period sengugut teruk dik.Alhamdulillah ini first time akak period tak sakit.Ya Allah nikmatnya kata dia.

Aku rasa cam nak nangis Allah Terima kasih bagi kesembuhan kat akak ini. Dia cakap baby belum dapat Tapi takper janji badan sihat. Tak dapat nak citer nikmat sihat ini katanya. Bayangkan bertahun2 bila period nak kerja tak leh nak jalani hidup pun rasa tak selesa.Siap amik seterika letak kat perut katanya sebelum ini.

Baru2 ini jumpa akak Tue, siap cakap orang cakap dia awet muda. Nampak muda jer walau umur nak dekat 40tahun. Hihi...tersengih aku dengan citer akak nie.

Haaa...inilah satu kepuasan dan bestnya dapat tolong orang lain sihat tau.

Aku doakan akak nie cepat2 dapat baby. Korang tolong doakan jugak yer.

Note : kesimpulannya bila amik vivix ini konsisten tau korang bukan sekadar dapat kesihatan terbaik Tapi dapat awet muda jugak.Mana Tak nya abis sel2 dalam badan Tue jadi sel2 baru tau.muda remaja lah jadinya😍 Kalo ada yang nak grab offer Vivix bulan nie Roger tau.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order.
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 

Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:

SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/     


0 comments:

Post a Comment