Wednesday, May 3, 2017

Apa Punca Cikgu Ni Dah Tak Ingat Nak Makan, Selera Jadi Kurang, Kencing Manis Pun Dah Turun



Setiap kali ada temujanji dengan doktor membuatkan Cikgu ni berdebar-debar. Risau dan bimbang dengan review bacaan kencing manis nya yang asyik meningkat jer. Dah pelbagai produk Cikgu ni cuba sampaikan suami beliau menyindir beliau dah makan pelbagai ubat tapi takda kesan apa pun.

Tapi kali ni cikgu ni tekad nak beli vivix, dalam diam-diam tanpa pengetahuan suami beliau, cikgu ni telah membeli vivix dengan saya. Sebulan selepas itu beliau menghubungi saya untuk berkongsi kegembiraa selepas beliau mengambil vivix.

Saya nak share testimoni beliau saya yang minum vivix untuk atasi masalah kencing manis.

Tak abis sebotol lagi dah nampak penurunan kadar gula dalam darah dia. Kata beliau sebelum ni samada beliau berpuasa atau tidak, bacaan gulanya tak ke tak pernah dapat kurang dari 10. Tapi bacaan kali ni menurun tinggal 7.0 sahaja, memang buat beliau rasa gembira. Malah antara kesan positif yang beliau dapat:

1. Selera makan jadi kurang
2. Perut rasa kenyang
3. Badan rasa cergas




 

Memang banyak kebaikan yang beliau dapat sampai kan kata beliau kalo ada offer lagi beliau nak jugak vivix tu. 

So sesapa kat luar sana yang buntu sangat dengan masalah kencing manis boleh lah amalkan vivix ni... Bukan jer kencing manis makin baik tapi satu badan terasa kebaikannya tu. 



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order.
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/ 

0 comments:

Post a Comment