Wednesday, May 24, 2017

Suami Tegur Puting Isteri Makin Cerah, Tekstur Kulit Pun Cantik. Apa Rahsia Isteri ni???


Cik puan ni seorang doctor dan sangat prihatin dalam penjagaan kesihatan diri. Vivix antioksidan terbaik menjadi pilihan puan doktor ni. Ni lah hasilnya bila konsisten minum vivix...

Skin texture improved and also nipple reduce hyper pigmentation. Kalau ibu yang dah bersalin selalu kan alami masalah ni, kawasan areola jadi gelap waktu pregnant. Ia biasanya berlaku kerana perubahan hormon semasa ibu mengandung dan proses ini menyebabkan terjadinya pigmentasi berlebihan pada areola dan menjadikan warnanya demikian. Jadinya makin ramai anak dilahirkan, makin gelap ler areola seseorang ibu. Tapi dengan vivix...wow suami pun dah boleh perasan tau ada perubahan warna kat puting isteri.

Sekarang ni ramai wanita malah selebriti pun dah mula amalkan vivix. Yang sangat ketaranya muka mereka menjadi makin gebu, licin, nampak pinkish dan segar. Tindakan vivix membaik pulih ni lebih berkesan kerana ianya bermula dari peringkat sel lagi..bukan secara luaran sahaja ye, from the root of the problem. VIVIX can repair our cells, prevent it from damage and also avoid from early aging, how great is that?




Sebotol kecil ni begitu banyak manfaat, kulit makin lawa, yang bahagian-bahagian hitam tu pun makin pudar. Maklumlah, ibu-ibu mengandung ni bahagian ketiak hitam lah, ‘topeng muka’ terjadi lah, parut sana sini, hitam sana sini, semua boleh hilang insyaAllah. kan best!

Jadi tak hairanlah kenapa semakin hari makin jatuh cinta dengan VIVIX .

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order.
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement

0 comments:

Post a Comment