Wednesday, May 31, 2017

Cara Sembuhkan Luka Bersalin Pembedahan Dengan Pantas



Bersalin secara pembedahan (Caesarean) adalah luka bersalin yang biasa didengar dan ianya memerlukan penjagaan rapi selepas melahirkan bayi.

Apa itu luka caesarean?

  1. Luka caesarean adalah luka akibat pembedahan dan terdapat dua jenis iaitu jenis menegak dan melintang. Seboleh-bolehnya doktor akan memilih cara melintang kerana lebih cepat sembuh dan kurang sakit.

  2. Bagi luka pembedahan caesarean, tempoh 10 hingga 14 hari cukup untuk kulit bercantum kembali. Biasanya semua jenis luka boleh sembuh sepenuhnya dalam masa 42 hari iaitu 6 minggu. 

  3. Luka pembedahan melibatkan banyak lapisan. Lapisan dalam rahim, lapisan pada selaput kemudian baru kulit. Hal ini menyebabkan tempoh penyembuhan sepenuhnya luka tersebut adalah 6 minggu.

11 Hari Berpantang Dengan VIVIX Luka Pembedahan Pulih Dengan Pantas

Alhamdulillah baru dapat feedback dari customer tetap saya petang tadi. Beliau beli vivix 2 botol masa promosi bulan Januari hari tu buat stok utk berpantang dibulan Mei, sebab doktor dah plan beliau perlu bersalin czer.

Semalam beliau buat check up doktor pakar pun terkejut sampai panggil nurse mai tengok sekali... Yang mengejutkan tu baru 11 hari jer bersalin luka luaran dan dalaman boleh sembuh dengan cantik. Kalo pakar sendiri kata kulit tak macam bekas operate agaknya apa perasaan anda...syukur alhamdulillah semuanya dari Allah juga.

So para ibu diluar sana yang akan bersalin czer atau bersalin normal pun bagus sangat untuk prepare vivix sebagai set bersalin wajib anda k. Sayangi diri anda wahai para ibu...kerana diri anda sangat berharga.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order.
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement

0 comments:

Post a Comment