Tuesday, May 16, 2017

Kesan Steroid Kepada Pesakit Nefrotic Syndrome Dalam Jangka Masa Panjang



Semalam saya sempat bersembang dengan sorang sahabat yang anaknya ada masalah nefrotic syndrome ( penapis buah pinggang bocor). 

Citernya kepada saya walopun anak dia masih sekolah rendah tapi anak dia tahu semua kesan steroid bila diambil dalam jangka masa panjang. Saya sendiri pun tak sangka bertapa concern nya anak dia tentang semua ni. Mungkin disebabkan sebelum ni anak dia dah lama ambil steroid dan kesanya  mula dirasai maka anaknya tak nak ambil steroid lagi. 

Episod anak dia mengambil vivix bermula tahun lepas dan alhamdulillah kesihatan anaknya dah makin baik tanpa bergantung kepada steroid lagi. Ikuti kisah lanjut  Bagaimana dalam 20 hari bacaan protein dalam urin negative

Andai kanak-kanak seusia 10 tahun menyedari bahaya steroid agaknya kita yang dewasa mungkin perlu lebih bijak untuk buat penilaian kan. 



Lagi Testimoni Pesakit Nefrotic Syndrome



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order.
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement

0 comments:

Post a Comment