Sunday, February 28, 2016

Bersihkan Rahim Dari Darah Haid Dan Nifas Dengan VIVIX


Wanita memang sinonim dengan masalah dalam rahim. Baik yang belum berkahwin atau sudah berkahwin dan pernah melahirkan anak. Rahim amat penting buat wanita. Di situlah tempat untuk pembesaran janin.

Namun masa kini banyak penyakit yang boleh dijangkiti oleh rahim. Antara punca utama penyakit dalam rahim adalah berpunca dari darah haid yang tidak keluar habis sehingga boleh menyebabkan rahim penuh dengan darah kotor. Darah yang kotor ini sudah semestinya mengandungi bakteria serta kuman.

Vivix bukan sahaja untuk merawat penyakit sedia ada. Vivix juga membantu mengelakkan penyakit daripada ada. Mencegah lebih baik dari merawat bukan.

Bagi mereka yang mempunyai masalah darah haid atau nifas tidak keluar habis, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan Vivix. Insyaallah rahim anda bersih daripada darah kotor yang tidak habis keluar.

Darah nifas yang tidak keluar habis boleh menyebabkan rengat di dalam rahim. Rengat ni sakitnya sama macam sakit bersalin tau. Takkan anda nak rasa sakit bersalin lagi lepas melahirkan baby. Mohon dijauhkan untuk kita semua.

Darah kotor yang tidak habis keluar boleh memberi kesan jangka pendek seperti sakit kepala, jerawat dan juga perut yang buncit. Manakala kesan jangka panjangnya ialah cyst, fibroid, kanser rahim dan juga kesukaran untuk hamil.

Di bawah terdapat testimoni untuk pengguna Vivix yang mengalami masalah darah nifas tak habis keluar dan Haid.Berminat Untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!        
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau  
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-  
Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/      
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852  

0 comments:

Post a Comment