Tuesday, February 23, 2016

MENGHIDAP DIABETES SEJAK BERUMUR 12 TAHUN


Tiada kajian menunjukkan penyakit boleh sembuh dengan UBAT. Malah penggunaan ubat-ubatan yang mengandungi steroid jika diambil dalam jangka masa yang panjang, hanya akan menyebabkan anda akan makin sakit dan memberi kesan yang buruk kepada organ dalaman anda.

Ramai doktor cuma tahu ilmu drugs..(iaitu ubat) namun mereka kurang tahu ilmu vitamin dan nutrisi yang semulajadi.
Ketahui Bahaya Steroid kepada Tubuh Badan anda di SINI

Testimoni Vivix kali ini berkaitan seorang wanita muda yang menghidap diabetes sejak berumur 12 tahun lagi. Sekarang ini dia berumur 21 tahun, maknanya sudah 10 tahun dia menderita diabetes dan bergantung kepada ubat semata-mata.

Nampak tidak ubat tidak membantu adik ini sembuh selam 10 tahun? dia juga terpaksa mengambil insulin kerana kegagalan buah pinggang menukarkan gula kepada tenaga.

Menghidap diabetes sejak berumur 12 tahun membuatkan dia selalu rasa semput dan penat dan semput. Seorang pelajar yang memerlukan tenaga yang banyak dan perlu memerah fikiran untuk belajar sepatuntnya kena sentiasa sihat.

Oleh kerana derita menghidap diabetes sejak berumur 12 tahun, pelajar ini amalkan vivix dari Shaklee. baru seminggu minum vivix, bacaan gula dalam darah sudah turun, dari berbelas-belas kepada 5.6 sahaja. Kemudian dia juga rasa lebih sihat, cergas dan bertenaga kerana khasiat buah anggur dalam vivix membantu pulihkan DNA yang rosak dalam badan.

Cubalah Vivix Shaklee, anda boleh bebas dari diabetes, jaga makan dan minum serta amalkan bersukan tiga kali dalam satu minggu.

Bagaimana Vivix Shaklee membantu merawat diabetes? 

Ramuan Vivix yang terdiri daripada campuran botani yang kaya dengan resveratrol dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes dengan:
  1. Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin (“metabolic syndrome”)
  2. Mengawal kepekatan gula dalam darah
  3. Mengelakkan kerosakan mata, menggalakkan penyembuhan luka dengan segera 
  4. Mencegah pembentukan protein AGE 
Apa tunggu lagi! Pesakit diabetis wajib mengamalkan Vivix Shaklee. Untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!    

Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau  
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-  
Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/      
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852  


0 comments:

Post a Comment