Sunday, March 20, 2016

BEBAS RESDUNG, 100% BEBAS ROKOK, HILANG 12 KG

Anda ada masalah Resdung kronik?

Resdung ialah keradangan pada rongga sinus mungkin disebabkan oleh jangkitan kuman atau terdedah kepada bahan yang menyebabkan alahan. Awal-awal mungkin penghidapnya mengalamai selsema, iaitu keradangan pada lapisan dalam hidung, apabila jangkitan ini sudah merebak ke rongga sinus, ketika itulah sinusitis atau resdung berlaku.

Tahu tak ada cara mudah untuk anda selesaikan masalah resdung walo hanya anda berada di rumah. Pastikan dirumah anda ada sebotol Vivix yer. Yes inilah rawatan resdung yang sangat mudah semudah a,b, c.

Testimoni terbaik untuk penghidap resdung kronik...inilah effect Vivix yang menakjubkan. Jom baca kisah ni.

Zurina Star, [13.01.15 19:09]
nak sharing testimoni suami tercinta..
tahun 2012 husband selalu keluar masuk hospital sebab sakit selalu..bebanan keje.lifrstyle menyebabkan suami jue kena penyakit batu karang dalam hempedu..
lepas dah operate dan buang batu karang tu..kesihatan suami agak kurang sikit..selalu demam dan selalu pening kepala sampai satu tahap mase driving pun bole nak pitam..
memang takut..mase tu die dah terfikir nak mati dah..jumpe doktor pakar..doktor cakap resdung akut..dan yg pitam tu tanda2 awal nak kena strok..Allah ya Allah anak2 masih kecil..
Zurina Star, [13.01.15 19:09]
2013 baby kedua lahir..suami nekad stop smoking dan jue bagi try vivix..
Zurina Star, [13.01.15 19:11]
alhamdulillah dah setahun..kesihatan makin baik..dah stop smoking..tahun 2014 langsung xde masuk hospital..dan yg best suami makin hensem hehe turun 12kg tau..nampak awet muda la..
 

Satu sudu teh setiap hari untuk diri anda yang lebih sihat. Sekiranya ingin ikhtiar dengan Vivix dengan harga yang lebih jimat, boleh hubungi saya. 
 
Untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-   
Facebook:
Natural Beauty With Natural Supplement/    
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852  
#blogvivix2016

0 comments:

Post a Comment