Sunday, March 20, 2016

Rawatan Resdung Di Rumah Cara Mudah

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera 

Resdung yang teruk boleh mengganggu kerja harian kita kan. Apetah lagi kalau bangun tidur dah rasa sakit yang teramat di bahagian kening, mata dan batang hidung. Adakah kita mahu mulakan hari dengan kesakitan. Ini boleh menggangu mood dan prestasi kerja kita.Ada orang yang resdung bukan sekadar sakit di bahagian kening, mata dan batang hidung. Tetapi pesakit resdung ada yang berjerawat batu, merah dan bernanah yang sangat sukar untuk baik. Ada yang kepala penuh kelemumur dan berair. Dan ada pesakit resdung wanita mengalami keputihan yang berbau busuk.

Pelbagai rawatan telah dicuba tetapi masih belum baik lagi. Apa kata ikhtiar dengan Vivix. Jom baca testimoni dari Puan A. 

Suami Puan A kerap sakit di bahagian kening, mata dan batang hidung (T area). Banyak kali ke klinik dan rawatan alternatif pun pernah cuba tetapi masih sakit lagi. Belum sampai sebulan mengamalkan Vivix, Alhamdulillah hilang rasa sakit.


Satu sudu teh setiap hari untuk diri anda yang lebih sihat. Sekiranya ingin ikhtiar dengan Vivix dengan harga yang lebih jimat, boleh hubungi saya. 

Kredit :adaa-inspiration.com
Untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-   
Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/    
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852  

#blogvivix2016

0 comments:

Post a Comment