Tuesday, March 22, 2016

Cara Behenti Rokok Paling Berkesan


Kejadian yang berlaku di Turki ini boleh dijadikan manfaat kepada rakyat Malaysia, apa dia? Seorang lelaki Turki di sini sanggup mencipta sebuah sangkar kepala dan mengunci kepalanya di dalam sangkar tersebut semata-mata kerana mahu berhenti merokok, lapor akhbar Turki, Hurriyet kelmarin. Kagum tak??? heheheh

Lelaki itu, Ibrahim, 42, yang berasal dari Kutayha, wilayah barat Turki menghasilkan sebuah sangkar berbentuk topi keledar.

Kuncinya pula diberikan kepada isteri dan anak lelakinya. Tindakan itu dibuat supaya dia tidak boleh membuka sangkar kepala tersebut untuk merokok ketika berada di luar rumah. Ibrahim berkata, dia cuba mengubah tabiat merokok sehingga dua kotak sehari sejak 26 tahun lalu.

Akhbar sama melaporkan bahawa Ibrahim menghasilkan sangkar tersebut sejak dua tahun lalu. Sejak memakainya, dia sudah tidak merokok lagi.


Sanggup Ke Kepala Anda Dalam Sangkar Macam Ni?

Tonik #vivix boleh bantu abg sado untuk berhenti merokok.

Vivix ni kaya resveratrol dan ia Antioksidan tinggi bantu baiki sel2 badan perokok yang rosak dan memberi tenaga kepada sel. Hasilnya selepas konsisten pengambilan vivix,rokok terasa pahit dan keinginan untuk hisap rokok akan berkurangan.

Bestkan?? Kalau abg sado boleh..abang2 sado gagah perkasa kat luar lagi boleh. Yang penting kemahuan mesti kuat dan disiplin nak berhenti merokok!!

Sihat tanpa asap rokok lagi.
 
Berminat Untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:-  
Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/      
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
SMS/whatapps: 013-4505852
#blogvivix2016

0 comments:

Post a Comment