Tuesday, September 6, 2016

Doktor Terkejut Pesakit Kolestrol Tinggi Tetiba Bacaan Normal

Bagaimana Vivix Membantu Menurunkan Kolestrol?

Kandungan utama Vivix ialah Resveratrol yang yang kaya dengan antioksidan. Antioksidan dalam Vivix membantu dalam perlindungan sel termasuklah sel di sekitar bahagian salur darah. Orang yang alami masalah kolestrol yang tinggi adalah disebabkan oleh plug atau kolestrol berlebihan dalam salur darah.

Apabila kita mengambil Vivix, Vivix melindungi salur darah kita, jadi salur darah kita akan dilindungi dari kerosakan. Jadi kolestrol tidak boleh menempel pada salur darah.

Testimoni Ayah Nabila Pesakit Darah Tinggi Dan Kolestrol Tinggi.

Wa`alaikumussalam.
Akak boleh la kurang sikit bengkak kaki tu. Ada luka sikit dekat kaki ayah pun dah elok jugak.
Akak nak tanaya kalau makan vivix ni kita rasa tak makan yer? Rasa macam kenyang jer. 

Alhamdulillah kak. Semalam jumpa doktor kata semua dah ok takda masalah dah. Kalau tak sebelum ni kolestrol, darah tinggi. Tu la semalam terkejut doktor kata semua dah normal macam biasa.
Terima kasih kak kenalkan vivix ni dalam blog.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order. 
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/ 

0 comments:

Post a Comment