Saturday, September 10, 2016

Task 1: Produk Kegemaran Saya

Task1 Tema: Selfie dengan Produk Kegemaran

pengedar Shaklee Sungai Petani

Kak wardah:
ummi..ummi pasaipa ummi nak ambik gambaq dgn yg ni...sambil tunjuk pada balang ESP.

Ummi:
Ummi kena buat homework ni, cikgu ummi suh buat kalo tak ambik gambaq cikgu maqah satgi.

Kak Wardah:
Bestnya homework ummi, boleh ambik gambaq banyak2. Wardah nak ambik gambaq jgk blh dak ummi?

Wafa: 

Adik pun nak ambik gambaq jugak...mulut penuh roti.

Produk paling saya, suami dan anak2 suka..Isolate Soya ESP...nonGMO tau...indeks Glisemik pun rendah, n protein bebas kolestrol k

Pengedar Shaklee Sungai Petani Kedah
Soffiah Shariff
013-4505852

#tsunamishaklee

#tsteam3

Kelebihan ESP Yang Buat Semua Orang Suka.

  • Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : 

ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
  • Untuk wanita yang sedang pregnant : 

ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
  • Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : 

ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
  • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : 

ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
  • Untuk sesiapa yang mahu kurus : 

ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : 

ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
  • Untuk sesiapa yang nak cantik : 

ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
  • Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : 

ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.

Jika anda berminat untuk mendapatkan ESP, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau 
Hubungi saya untuk mendapatkan produk dengan harga yang lebih menjimatkan. Dengan setiap pembelian produk Shaklee melalui saya, anda layak untuk mendapat konsaltansi secara percuma:-  
 
SMS/whatapps: 013-4505852(Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
Facebook:Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/      

0 comments:

Post a Comment