Friday, September 30, 2016

Period Kembali Teratur Dan Pregnant Selepas 2 Bulan Mengamalkan Minuman Ini.



Saya mempunyai seorang customer yang membeli twinpack VIVIX untuk ayahnya. Ayahnya mempunyai masalah jantung. Punca penyakit jantung ayahnya tidak diketahui sebab ayahnya enggan membuat pemeriksaan di hospital dan hanya memdapat rawatan di klinik swasta jer.

Ayahnya  meminta anaknya utk membelikan vivix untuknya sebab doktor yang merawatnya juga mengamalkan vivix dan menyatakan vivix memang bagus untuk kesihatan jantung. 

Ayahnya sempat merasa Vivix tu hanya sekali, Allah lebih menyayangi beliau, ayahnya kembali ke rahmatullah akibat kompilasi sakit jantung yang dideritainya selama ini.

Disebabkan itu Anaknya lah yang meneruskan makan VIVIX yang masih berbaki tersebut. Satu hari semasa saya  COD ESP n Vit C kepada beliau...sempat saya berbual dengan beliau sekejap. Beliau citer, dulu2 beliau ada masalah dengan kitaran haid...kadang-kadang, 2 bulan sekali baru datang. Dan masalah haid ni bukan baru jer tapi dari zaman beliau belum kawin lagi.

Tapi alhamdulillah lepas beliau consume vivix ni dalam 2 bulan ni period dia teratur jer, dan masih berdebar2 menanti kan period utk bulan ketiga ni plak macam mana.
So saya pun usik beliau...entah2 pregnant satgi..kot ler dah elok period tu.

Dan jeng...jeng..jeng...tak lama selepas tu beliau hubungi saya dan bertanyakan set kehamilan Shaklee. Huhuhu makin berdobar hati den ni hah. Alhamdulillah memang betul la beliau dah hamil...sonok nyer yaAllah...saya pun teruja mcm nk nangis dgr...n mcm nk pregnant gak aih sama ngn beliau...hihihi. ohhh sabaq lah hati.



Jadi kalo anda ada masalah period tak teratur dan sedang menantikan cahaya mata blh lah ikthiar dgn VIVIX. Apa2 pun semuaNya dgn izin Allah... VIVIX ni asbab atas usaha kita jer. Tu iktikad paling wajib kena ingat k.



Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order.  
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau
 
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/ 

0 comments:

Post a Comment