Sunday, September 11, 2016

Task 2: Performance Dan ESP Shaklee Untuk Suami Yang Tersayang

Task 2 : Produk Untuk orang Tersayang


Keringat menitis-nitis di dahi dan dagunya kerana mengangkut baja dan benih-benih padi. Bajunya basah hinggakan boleh diperah. Satu beg beratnya 25kg. Longgokan guni disitu rasanya lebih dari 20 beg.

Bila melihat suami bersusah payah bekerja, tanpa mengeluh sedikit pun atas kesusahan yang dia alami terasa sangat besarnya pengorbanan suami utk saya dan anak2. Mukanya sentiasa tersenyum dan tak jemu melayan kerenah anak2 dan kerenah ummi Shaklee ni.

Semua isteri sayangkan suami kan, saya pun mcm tu jgk. Sebab tu jgk saya bagi suami minum ESP dan Performance.

Alhamdulillah suami memang suka sgt minuman tu. Rutin hari2 mesti suami akan minum. Kalo abis jer suami yang akan kalut suh order dulu.

Bagi isteri2 yang sayangkan suami n mahukan suami kekal cergas dan bertenaga siang dan malam..boleh ler bg suami minum ESP dan Performance yer.

Mekasih buat suami kerana menjaga, melayan memanjakan saya dan anak2 dengan baik.

Semoga Allah memberikan kebaikan dan ganjaran yg besaq kepada semua para suami yg amanah dan bertanggungjawab dalam rumahtangga.

Syukur, terima kasih YaAllah kurniakan nikmat rezeki suami yg baik buat saya.

Pengedar Shaklee Sungai Petani
Soffiah Shariff
013-4505852

#tsunamishaklee

Kebaikan Performance Dan ESP Shaklee


Performance Drink Shaklee adalah satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula (less sugar)!

Mengapa Anda Perlu memilih Performance Drink Shaklee?

Jawapannya mudah. Bagi saya minuman Performance Drink Shaklee ini diperlukan oleh setiap ahli keluarga anda yang tersayang. Sama ada suami, isteri mahu pun anak-anak anda yang riang dan aktif!

Performance Drink Shaklee sesuai sesuai untuk:

  1. Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
  2. Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
  3. Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
  4. Para pesakit yang menghidap gout.
  5. Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
  6. Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
  7. Anak-anak yang demam.
  8. Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
  9. Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.

Mengapa anda perlu berkata YA kepada Performance Drink Shaklee?

  • Bebas gas atau tidak berkarbonat.
  • Kurang  kandungan gula (less sugar).
  • Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!
  • Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT!

Antara kelebihan ESP Shaklee:

Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee adalah minuman yang membantu anda bertenaga sepanjang hari.ESP Shaklee dihasilkan melalui pemilihan soya protein yang berkualiti tinggi.ESP adalah terbaik kerana ia adalah rendah lemak dan bebas laktosa serta kolestrol.Ini menjadikan ESP minuman yang mudah diserap oleh tubuh badan anda.

ESP telah mendapat pengiktirafan setelah menjalani ujian klinikal di seluruh dunia.Mereka mendapati kacang soya yang digunakan adalah non-GMO iaitu tidak diubahsuai secara genetic.Suhu yang rendah digunakan semasa peringkat pemprosesa bagi melindungi kualiti dan nutrisi yang ada pada Energizing Soy Protein.30 kg susu soya telah digunakan untuk mendapat 1kg ESP Shaklee

Kebaikan ESP:
  • Menghilangkan kesan parut akibat jerawat di muka 
  • Badan yang penat dan letih menjadi penghalang untuk anda menjalani kehidupan bersama orang lain.Minuman ini memberikan sumber nutrisi yang dapat mengekalkan tenaga kepada anda. 
  • Mengekalkan keanjalan pada kulit dan menegangkan kembali payudara anda. 
  • Anda berasa cepat kenyang tanpa perlu menjalani diet yang melampau.Sesuai untuk mereka yang hendak merancang mendapat tubuh yang langsing. 
  • Melindungi anda dari penyakit dengan mengekalkan sistem imunisasi dalam dalam badan anda 
  • Menurunkan dan mengawal paras kolestrol dalam darah.Ia menyokong kesihatan jantung dan mengelak dari risiko penyakit prostat. 
  • Meningkatkan kuantiti susu ibu.Susu adalah lebih pekat dan berkrim membuatkan bayi anda cepat kenyang semasa menyusu.  
  • Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah berkaitan kesuburan.ESP Shaklee membantu dalam pembentukan tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma menjadi sihat dan sempurna.Peluang untuk anda hamil adalah tinggi.
Jika anda berminat untuk mendapatkan ESP, anda boleh klik link di bawah dan terus order!!
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau 
Hubungi saya untuk mendapatkan produk dengan harga yang lebih menjimatkan. Dengan setiap pembelian produk Shaklee melalui saya, anda layak untuk mendapat konsaltansi secara percuma:-  
 
SMS/whatapps: 013-4505852(Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com
Facebook:Natural-Beauty-With-Natural-Supplement/  

0 comments:

Post a Comment