Saturday, August 6, 2016

3 Cara Vivix Bantu Kuruskan Badan Dengan Mudah


Ada 3 cara bagaimana vivix bantu untuk kurus

Cara 1

Resveratrol akan mempercepatkan kadar metabolisma badan.Ini akan menggalakkan penurunan berat badan. Apabila metabolisme mula dijalankan secara optimum, pengguna akan membakar lebih banyak kalori, yang membawa kepada penurunan berat badan semula jadi. Ini boleh membantu pengguna menurunkan berat badan, tanpa mengurangkan dengan ketara pengambilan kalori biasa, yang sering membawa kepada perasaan serba kekurangan.

Cara 2

Resveratrol membantu pengguna mengurangkan berat badan adalah dengan memecahkan sel-sel lemak yang sedia ada. Tambahan ini membantu untuk memusnahkan secara semulajadi deposit lemak yang sedia ada, semasa menggunakan sel-sel lemak sebagai tenaga. Ini bukan sahaja akan membawa kepada penurunan berat badan, tetapi kehilangan tulen lemak, dan bukannya jisim otot dan tisu lain.

Cara 3

Resveratrol menyokong penurunan berat badan adalah dengan menyekat estrogen, yang kedua-dua lelaki dan wanita secara semulajadi hasilkan. Apabila paras yang tinggi estrogen hadir, badan akan menyimpan jumlah yang lebih besar lemak. Apabila hormon ini ditindas, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan akan mula membina lebih banyak otot.

Testimoni Kurus Dengan VIVIX


 

 Dengan disiplin dan pemilihan diet yang betul, pengambilan Vivix ternyata sangat membantu anda untuk mencapai matlamat untuk kurus. Satu lagi nak tambah...ramai yang menyatakan pengambilan vivix boleh menyebabkan perut akan sentiasa merasa kenyang jer..tak rasa lapar.Keghairahan nak makan tu pun kurang.Korang pernah rasa tak?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vivix, anda boleh klik link di bawah dan terus order.
Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6
Atau 

Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma dan penjimatan dengan harga Ahli.

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:
SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/ 

0 comments:

Post a Comment