KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan,Sentiasa Mesra Alam

PELUANG BERSAMA SHAKLEE

Kehidupan yang lebih sihat kepada setiap insan dan kehidupan yang lebih baik kepada sesiapa jua.

SET KURUS TERHEBAT

Kurus, sihat dan cantik bersama shaklee.

SET KULIT CANTIK HALUS DAN GEBU

Sebaik-baik kecantikan dan seelok-elok keindahan ialah akhlak yang mulia.

SET BERSALIN IDAMAN IBU-IBU

Hubungi saya segera dan dapatkan set hebat ini dengan harga yang istimewa

Thursday, July 12, 2018

COD GLA Complex Di Kuala Ketil

Semalan hari yang agak sibuk buat Kak Soffi. Dari tengahari sampai ke petang jadi driver. Ambil anak kat sekolah. Pastu balik kampung bonda sambil COD vivix dan performance. Pastu terus pi COD di Kuala Ketil ada students Insaniah nak Gla Complex pulak. Dating kat Petronas Kuala Ketil jer.

COD Shaklee Kuala Ketil

Lama jugak bersembang ngan student Insaniah tu. Biasalah terimbau pulak zaman "campus life" kak soffi dulu. Walopun zaman berbeza tapi life students memang macam tu lah.

Bezanya syukur kak soffi ngan roomate tak alami masalah period yang ting tong ni. Kejap ada, kejap takda. Kata dia satu rumah ada masalah period. Maybe stress kot depa ni. Dia harap lepas makan GLA Complex ni kitaran period dia akan lancar semula.

So Kak Soffi bagi skitlah nasihat pemakanan kat adik tu, jangan asyik mee segera jer hari-hari k.

Balik umah singgah taman mainan sat, boleh panjat tiang hilang stress anak-anak aih.....hihihi. Esok suruh panjat pokok nyok belakang umah tok depa pulak.


COD Shaklee Kuala Ketil

Kebaikan GLA Complex Kepada Wanita


GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
GLA yang dihasilkan oleh borage oil dari bunga starflower mengandungi kepekatan di antara 20-24% GLA nya berbanding yang lain. Dan bagi badan dapat menikmati kebaikan GLA ini pun bergantung kepada berapa banyak amaun GLA yang terkandung di dalam 1 dos.

Formulasi GLA dari Shaklee adalah :

  • Vitamin E - 15 IU
  • GLA dari minyak Borage  90mg
  • Linoleic Acid (dari biji bunga matahari dan minyak borage ) - 216mg
  • mengandungi Omega 6 yang digunakan oleh badan untuk membentuk prostaglandin - bahan berkesan berupa hormon yang mengawalatur proses badan yang normal.                                                     
Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan

Asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. 

Selain itu kebaikan GLA Shaklee ini adalah:
  • mengandungi Vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel. Dan Vitamin E yang digunakan dalam formulasi GLA ini adalah dalam bentuk semulajasi iaitu d-alpha tocopherol - Jadi, memang selamat.
  • Minyak Borage (Borage Oil) yang digunakan mengandungi GLA semulajadi yang sangat pekat tetapi dalam bentuk yang dengan mudah terserap dan membantu menyokong sistem imun badan.
  • membantu memperbaiki masalah eczema, psoriasis dan chronic inflammation. Di dalam ertikata lain - SKIN BEAUTY.
  • Membantu dalam mengurangkan masalah sakit-sakit sendi.
  • Bolehlah dikatakan GLA complex ini UNTUK SEMUA PERINGKAT KEHIDUPAN - Gadis, Ibu, dan Nenek.

Testimoni GLA Complex Melancarkan Haid







Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini, anda boleh klik kotak "BUY NOW" dan terus order.Selamat Membeli belah bersama Shaklee!
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f2843fe2048acb2e687eeebe826db352
Atau     

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma 

SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   

Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Wednesday, July 4, 2018

COD Vivix Di Bedong Untuk Pesakit Buah Pinggang Kecut

cod vivix bedong

Petang semalam lepas balik dari branch terus saya COD vivix twinpack kat customer di Taman Ilham Bedong Sungai Petani. Kata customer vivix ni nak bagi kat mertua adik dia yang mengalami masalah buah pinggang kecut. Bila google jer adik dia jumpa banyak testimoni yang tunjuk vivix bagus untuk pesakit buah pinggang. So adik dia nak ikhtiar untuk mertua dia.

stokis vivix bedong

Wafa dan Wardah pun ikut ummi COD vivix jugak. Alhamdulillah customer tu bagi hadiah bear ngan salamender pokemon pulak kat anak dara 2 orang ni...suka hati sangat lah kan. Mekasih noo mokcik.




Lepas COD Vivix singgah sat kat taman mainan sebelah tu. Makin seronok lah kan boleh main-main lagi.




Antara kebaikan Vivix yang perlu anda tahu ialah Vivix dapat membantu:


  • Merencatkan sel-sel kanser
  • Menurunkan paras gula pesakit diabetes
  • Menstabilkan masalah darah tinggi
  • Merawat masalah buah pinggang
  • Merawat masalah Bells’ Palsy
  • Merawat masalah jantung
  • Merawat masalah gout
  • Merawat masalah stroke
  • Mengecut kan Cyst dan Fibroid
  • Melancarkan Haid dan Kesuburan
  • dan penyakit-penyakit kronik yang lain
Vivix merupakan pilihan terbaik kerana ia salah satunya produk yang dapat merawat dari peringkat sel lagi. Jadi bagi sesiapa yang nak COD Vivix kawasan Bedong Sungai Petani, boleh terus hubungi saya Soffiah 013-4505852.

Tuesday, July 3, 2018

Ekzema Hampir 15 Tahun Kini Pulih Dengan Vivix

Kisah Mama, Atasi Ekzema Dengan Vivix

Ini kisah mak saya.

Mama ada ekzema kronik. Ingat lagi, kos perubatan mama sekali pergi jumpa pakar kosnya cecah RM500++. Kos cucuk ubat tahan gatal, steroid, consultation doktor, krim pelembab, krim steroid pelbagai jenis.Ya, ia memang membantu. Tapi membantu mengurangkan dan mengawal gatal-gatal tu sementara sahaja. 

Bertahun pergi sana sini berubat. Private, kerajaan, berubat kampung semua dah cuba.
Bukan 3-4 tahun tau mama kena ekzema kronik ni. Dah berbelas tahun, rasanya hampir 15 tahun. Siapa yang kenal mama, dan pernah tengok tahulah macam mana. 

Lepas dah kenal Shaklee, tengok pula testimoni macam-macam kesan vivix memang buat saya terus nak try bagi mama. Bagi saya, takpelah at least we try. Walaupun masa tu mama kata tak payah, sebab harganya mahal. Tahun lepas saya tekad juga belikan, bagi mama cuba. Beli terus 2 botol.


Alhamdulillah, baru sebotol cuba dah dapat kesan yang memang tak dijangka. Ekzema mama hampir pulih. Mama kena ekzema seluruh badan. Tapi yang paling teruk dan tebal di tangan.

Lepas dah teruskan lagi sehingga 3 botol vivix, kulit mama macam baru. Cuma ada sikit-sikit lagi dekat tangan yang masih menebal tu belum pulih.Yang bestnya bukan setakat ekzema mama berkurang, tapi mama nampak jauh lebih muda. Sakit-sakit badan, sakit lutut, betis yang selalu mama mengadu tu pun dah takde. 

Haa yang lagi best, perut mama pun dah makin slim. Yela, dah beranak 6 kan. Badan pun makin slim. Sihat dan kuat macam orang muda.Ramai tak percaya bila saya kata umur mama hampir 60 tahun. Mereka kata mama baru 30 an. 

Alhamdulillah syukur, nasib baik saya tekad untuk mencuba. Sekarang mama masih amalkan vivix. Untuk betul-betul pastikan imun mama kembali kuat dan ekzema pun dah tak nak hinggap dah. 

Bagi saya, mestilah saya seronok sebab mama dah makin sihat. Please ekzema, tolong pergi jauh-jauh dari mama. 15 tahun awak hinggap dekat mama.

picsart_08-27-08-46-31

Thank you Allah, thank you Vivix

Kredit : mommycomel.wordpress.com 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini, anda boleh klik kotak "BUY NOW" dan terus order.Selamat Membeli belah bersama Shaklee!


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau   
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma, Postage Percuma, Penjimatan dengan harga Ahli serta Duit Cash sebanyak Rm36. 

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:   

SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Sunday, July 1, 2018

Nak Kulit Cantik Tapi Sakit Tumit Hilang Tanpa Sedar



Tengahari semalam Tadika Wafa ada buat Majlis Jamuan Hari Raya. Masa kat majlis tu Kak Soffi berjumpa ramai lah parents dan jiran tetangga yang turut hadir.

Yang paling menariknya bila bertemu dengan customer kak Soffi merangkap downline jugak sebab beliau terus jadi ahli masa beli vivix bulan lepas.

Sambil bersalam dan peluk cium, beliau kata kat Kak Soffi...sakit tumit dia dah hilang lepas makan vivix tu. Dah lama beliau sakit tumit terutama kalo berjalan atas lantai dibahagian dapur umah. Memang pakai kasut lah kalo jalan kat lantai dapur tu sebelum ni.Tak rugi beli vivix tu walopun harga dia mahal.

Asalnya beliau beli untuk atasi keadaan kulit yang kusam, tapi alhamdulillah vivix sebenarnya bukan hanya membantu untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik, tapi kesannya lebih menyeluruh hingga peringkat DNA kita. So tak hairanlah bila pengguna vivix dapat bonus kesihatan yang berganda luar biasa.

Sesapa yang pernah ada masalah sakit tumit kaki, sendi, lutut dan saraf terutamanya boleh lah amalkan vivix ni. Insyallah sangat-sangat membantu anda k.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan suplemen ini, anda boleh klik kotak "BUY NOW" dan terus order.Selamat Membeli belah bersama Shaklee!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5cba6e74e996a4b1d7534b6bdc8ee5f6 
Atau   
Dengan Pembelian 2botol vivix Anda layak mendapat keahlian secara percuma, Postage Percuma, Penjimatan dengan harga Ahli serta Duit Cash sebanyak Rm36. 

Untuk keterangan lebih lanjut sila hubungi saya. Setiap pembelian melalui saya anda juga layak untuk mendapatkan konsultasi secara percuma:   


SMS/whatapps: 013-4505852   (Soffiah)
Shaklee ID: 1027990
Emel/ YM: soffiah_ms@yahoo.com

Facebook: Natural Beauty With Natural Supplement/   


Disclaimer: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni di atas adalah dari pengguna produk Shaklee yang sebenar. Namun hasilnya mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.